zdreanta

Members
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About zdreanta

 • Birthday 11/16/1985

Converted

 • Localitate
  bucuresti
 1. i-o fi dat Grasulas ban si lu ala ))))))) Lasand gluma la o parte, ))))) , scz nu pot sa ma abtin ...nasol alecule , daca vrei noi va asteptam la fabrica la un speedball , noi nu banam , ca nu dam ban(i) )))
 2. Cumpar sector gear Systema pt sau alt producator, eventual set roti. Pm va rog cu oferte.
 3. Scrieți airsoft pe olx și vedeti dacă e bine cum suntem acum și dacă se impune o anumita limitare.Apoi va faceți griji de eventurile în pădure care oricum sunt organizate corespunzator,sau de țiganii din Franța sau Spania. Pana una alta avem 500-600 de membrii activi în 2015 fata de așa-zișii 5000 cati erau acum 5 ani Avem 20 magazine online de airsoft care vand aproape aceleași rahaturi de pe Taiwangun și gunfire fata de 7 - 8 magazine în jurul cărora orbitau și jocurile și jucătorii din comunitatea din București. Nush c ziceți voi dar parca mai organizat părea acum 4 5 ani fata de acum.nu uitați sa aruncați un ochi pe olx:)) Menționez ca ma refer la București doar.
 4. Sau poate ca se atrag investitori și nu ne mai uitam la cqb city doar pe youtube. Aveți bani,aveti idee de bussiness,aveti maturitate în bussiness?Încropiti un proiect și demarati-l și apoi vedeti,va avantajează viziunea expusa în acel articol?eu zic ca da și ca n-are cum sa dea gres,dar noi, aici pe forum,suntem mititei și saracuti,nu putem face ceva de genul individual,iar ca și comunitate nici macar,pentru ca știm cu toții de ce.Dar ca idee de principiu n-are cum sa fie gresita.Probabil asta e viziunea,pe care n-o judec dac stam sa ne gândim ca dea lungul anilor am băgat bocancii prin atâta jeg cat nu ne-am fi imaginat vreodată înainte de airsoft.Jucam prin tot felul de locații parasite,nu avem cadru organizat,suntem nevoiasi,ne mutam cu jocul după locații pt ca asta e situatia,dar per ansamblu nu suntem deloc organizați. Sunt tot felul de clipuri de prin franta,spania,pai aia joaca în locații parasite,dar au usi,geamuri,acoperis locatile alea,ala e mediu organizat,un al exemplu e sau nu fost la Făgăraș unde am jucat intr-o locație ca cele menționate mai sus.
 5. Și ca o mica completare,tot personala,nu în calitate de voce a unui club,s-a tot adus în discuție de masuri ale A A în calitate de organizatori,sau membrii ai comunitatii,cand au mai fost incidente s-a creat ditamai polemica dar fără nici o decizie ferma,acum probabil va fi la fel, și tot asa, precum toate acțiunile acelor 2 indivizi, frați, ale căror nume nici nu ma ostenesc sa le scriu, care tot încearcă sa fie voceea,mintea,creierul comunității,dar fără rezultat,as dori sa ii întreb totuși, îndrăznind ca un umil sclav al bilei rotunde de 6mm de ce se mândresc public cu bannarea hat, cata vreme atât ei cat și toată comunitatea știu ca au banat HAT de frica echipei pe teren, de frica de a avea parte de eșec la fiecare joc în care au fost adversari ai HAT cat și de frica de a nu fi ținte speciale în dot-urile și cărările celor de la HAT.Sa iei ca team leader aceasta decizie după ce vezi un discurs motivațional pe tema de joc înseamnă doar ca te temi și ca ești mic și slab și fricos:))))) Pai dacă tu ca team leader ești fricos și timid în fata altei echipe cum mama ei de bila rotunda vrei sa conduci o comunitate intreaga?
 6. Cică airsoftul are la baza o regula importanta, bunul simt, bunul simt de a recunoaște bila astfel validand "kill-ul". Pai dacă noi ne luam morții la pula de ce sa condamnam doar pe ala care-si apară mortii??? Am luat foc și în trecut și iau și acum, cum pula mea sa vii la joc sa te joci, sa te relaxezi sa fii educat și fair-play când cineva îți ia morții în pula? Pai stric bara la mașină pe el, ca nu-s bazat pe bătaie, sau pierde un tendon de la vreun drogat când se duce la farmacie sa-si ia entran ca-l tine pula 30 de secunde de frustrat precoce ce e. Bai voi sunteți ma sănătoși, ii dam cu pula-n cap lu Mureșan ca îl bate pe x și omitem tocmai motivul? Știm ca e retard nervos agitat, da vorba lui n-a bătut pe nimeni în 9 ani,stiti dc? Nu i-a luat niciunu morții în pula va zic eu, va zic și de ce, ca n-a îndrăznit niciunu. Repet condamn și ma dezic de orice act de violent în cadrul comunității, vorbesc doar în numele meu, și va rog sa realizați ca este la fel de grav declanșatorul precum actul în sine, este aceeași egalitate ca intre nemuritor și nimeritor. Scuze ca limbaj, am folosit limbaj adegvat conform subiect, în speță, mahala.
 7. Vesta e perfecta pentru echipament usor si pentru mobilitate sporita.Nu este indicata pentru jucatori wannabe , de genul manechin de magazin de airsoft ambulant plin de acarete inutile si care face 89 de pasi per event/joc. Rezistenta materialului este de necrezut , o port weekend de weekend de 1 an si n-are gram de uzura sau decolorare. Calitate exceptionala la un pret ok , utilitate la fel exceptionala , si nici nu te coci in ea. Asta este parerea mea , un simplu jucator de airsoft ce nu pune pret pe marca , "real shit-uri" si alte rahaturi ci stric aspecte legate de joc si utilitatea echipamentului in joc...