Chelu_brasov

Members
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chelu_brasov

 • Birthday 08/10/1984

Converted

 • Localitate
  Brasov
 1. Pe de alta parte insa, mi-a placut ca rusul chiar daca a tras blind-fire, nu a tras la cap, ci in jos, la picioare.
 2. Deci la 7:57 e crima si pedeapsa... ) N-are ala nici o treaba cu MED-ul sau cu blind-fire... )
 3. Chelu_brasov

  Problema PM

  Si la mine mai apar inca. Mai un topic pe aceasta tema pe la sectiunea 1337.
 4. A aparut Croker in peisaj. O sa vorbesc cu el sa-mi zica exact de unde a luat statiile si sa-mi dea si ceva date de contact. Voi face apoi un email si vedem ce ne raspund baietii. Va tin la 220
 5. @ Alecu, nici eu nu le stiu chiar atat de bine cu electronica, insa cumva cumva le bunghesc. Cat despre garantie, nu ma complic. Croker a luat statiile prin club direct din China, iar la ora actuala Croker e indisponibil pentru intrebari. @ Huha, multumesc! Ma hotarasc eu zilele astea si vad cum o rezolv.
 6. Cat ma costa trimisul pana inapoi in China...si pana primesc raspuns de la ei...daca primesc...nici nu stiu daca sa ma complic cu garantia sau nu...
 7. @ Alecu, am garantie...dar sunt luate direct din China. @ Cracker, banuiesc ca imi trebuie acel cablu cu care sa conectez statia la calculator...ala unde il gasesc de cumparat?
 8. Chestiunea mai ciudata este ca si cele ale colegilor fac la fel. Initial ei nu au observat. Apoi dupa ce le-am povestit eu ce si cum, au fost atenti si au vazut ca au aceasi problema... Oare nu exista vreo posibilitate sa resoftam statia si poate astfel scapam de aceste probleme?
 9. Tot nu merge...cu battery saver pus pe OFF, dual channel pus si el pe OFF, ca sa nu existe riscuri...si tot face figuri... Reset la toate setarile chiar acolo pe teren, si tot asa face. Solutii?
 10. Duminica sper sa fac probe. Si va anunt aici.
 11. Craker sa traiesti 1000 de ani! Multumesc mult. Acum urmatoarea intrebare: daca las Dual Channel ON (adica meniu 7 TDR ON), iar la meniul 3 SAVE este OFF, ar trebui sa mai am probleme cu RX-ul, adica sa intre in stand-by dupa acele ~9 sec? Sau nu am inteles eu cum trebuie? Multumesc!
 12. Salutare Se da una bucata statie Baofeng UV-5R cu canalele PMR bagate in memorie, pe frecventele gasite pe aici pe forum. Toate bune si frumoase. In teren, dupa ce o pornesc, merge bine...vreo 15-20 min. Receptionez si trimit. Dar dupa o perioada, mai ales daca nu mai exista activitate pe frecventa, nu mai receptionez nimic, chiar daca colegul de langa mine vorbeste prin statie. Ca sa pot utiliza statia din nou, trebuie sa o opresc si sa ii dau drumul. Apoi merge bine atata timp cat e activitate pe canal. Apoi iar nu mai merge...iar trebuie sa o opresc si sa ii dau drumul... Mai am un coleg care are aceeasi problema ca mine cu acelasi tip de statie. Ii rog pe cei care au astfel de statii si au intampinat asemenea problema sa-mi spuna si mie ce solutie exista. Mutumesc.
 13. Chelu_brasov

  inbox full

  Eroare si la mine. 2 msaje noi, inbox gol-pusca... LE: inclusiv eroara legata de postarea unui raspuns nou in orice topic.
 14. Welcome to Romania! Eventualy, you will love this country There are a lot of airsoft-teams in Bucharest, just follow this link viewforum.php?f=31 Of course, you need to use Google Translate so that you would understand something Enjoy your Romanian experience!
 15. Biletul meu a fost cumparat azi. SharPe, ti-am trimis PM cu datele prietenului care mai are bilet de vanzare. Vorbeste cu el si rezolva treaba.