crazywolf

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About crazywolf

 • Birthday 07/09/1984

Converted

 • Localitate
  Chisinau
 1. nu ma bag eu in regulamentele Dumneavoastre, doar vreau sa-mi expun parerea. SVD, Tabuk, PSL - DMR. AK 47/74 cu orice versiune de-alor - Assault. la fel ca si SR25, SPR, SAMR - DMR M16/M4 - cu orice modificatie - Assault. majoritatea DMR au la baza Asault-ul... dar asta nu inseamna ca cel din urma e DMR daca ii pui bipod si scope O zi buna.
 2. foarte mult seamana cu A&K.... as spune 99% ))
 3. esti sigur ca ai nevoie de un ghilli, daca nu ai rabdara sa-l faci singur? ca sa fii un sniper (chiar si in airsoft) ar trebui sa ai rabdare in toate... in caz contrar te apuci sa irosesti bani pe chestii de care nu le vei folosi. nu sunt sigur ca se va gasi vre-o persoana sa-ti faca un ghillie. ori va cere mult, ori va fi "ieftin" ... si daca tot vrei sa-ti procuri, de ce nu cauti prin magazine online. privitor la crearea unui costum de sinestatator - nu pot spune ca necesita mari cunostiinte sau abilitati. mai mult e vorba de timp acordat procesului. important sa pui tot la puct si s-o faci in ordinea corespunzatoare. avantajul cel mai mare pentru homemade ghillie e ca il faci dupa dorinta ta, sub necesitatile tale. nu te alegi cu un produs gata, care nu va fi potrivit pentru ambianta jocurilor tale. e mi-am inceput propriul ghillie si degraba cred ca-l finisez (problema cu tmpul) 1. fa-ti o schitza de costum. il vrei pe tot corpul, sau ceva mai mai mic/tactic ... 2. pregatesti platforma - iai un BDU Shirt uzat (de exemplu) 3. gasesti o plasa mai trainica, sa reziste greutatea proprie a ghillie + eventualele adaosuri de vegetatie locala + agatari de crengi in timpul mersului/alergarii 3.1. eu mi-am ales o plasa cu ochiul de 3 cm ... dupa parerea mea... e mai potrivit (pentru ce vreu eu) 4. prinzi plasa de BDU (nu prea des, nici nu prea rar) 5. pregatesti materialele - bucati de camo, jută, material de saci, ş.a.m.d. 5.1. e recomandabil prelucrarea materialelor cu soluţie anti-fok şi anti-insecte )) 6. incepi sa aplici materialele pe plasa (eu le leg pur şi simplu de plasa) ... creând un pattern de camo, cât mai haotic, dar nu prea mic şi nu uita "natura nu e ideală în linii, desene, culori". 6.1. începi procesul de jos în sus şi pe măsura aplicării materialelor vei vedea evoluţia şi cum să mergi mai departe. în caz de ceva e uşor să dezlegi o porţiune şi s-o ajustezi. 7. costumul e gata. faci teste în câmp/pădure şi după iarăşi faci ajustări de culori, poţi folosi chiar şi un spray ... pentru îmbunătăţirea circulaţiei aerului vezi unde ai porţiuni de BDU libere de plasa şi le tai. ai grija să nu scoţi prea mult să nu strici structura. cred că de la burtă în jos e ok să faci găuri în BDU fără a risca mult. deci, după cum vezi, procesul nu e complicat şi chiar îşi va ieşi mai ieftin. după timp... în 3 zile complete e real să-ţi faci un ghillie. P.S. guide-ul e simplificat şi nu reprezintă un ghid pas-cu-pas, sunt doar puncte de reper. pe net sunt multe materiale despre creare, inclusiv şi video pe zoutube. succes.
 4. IMHO, factorul decisiv - preferintele personale ...
 5. Kit-urile CO2 sunt foarte greu de setat. Nu recomand! pe linga toate au abateri mari la temperaturi diferite. arcul 170 merge foarte bine la tras. nu-i cel mai rapid, dar daca tot ti-ai ales spring.... cu timpul te vei deprinde si va fi mai usor.
 6. eu nu ziceam ca gresesti. ai absoluta dreptate, doar ca eu a. nu m-am exprimat corect si b. totusi eu "am intrat in papushoaie" .... am recitit literatura si acum concret stiu la ce bun e un diametru mai mare. diferenta e ca la un scope cu diametru mai mare puterea de intrare a luminii (sper ca m-am exprimat corect) e mai mare si in acest caz imaginea va fi mai clara, chiar si mai spre seara.
 7. ma refeream la zoom-urile descrise de mine. si cam o iai prin păpuşoaie. chiar credeti ca in comparatia lunetelor in airsoft, cineva le considera pentru distante mai mari de 100-150 metri? e un forum de airsoft si discutiile/comparatiile cu realsteal e absurda. si acum spune-mi ce cimp vizual ai cu 7x18 si 10x50 la distanata de <100m???? PSO1 e 4x24 si o spun din experienta proprie....e prea ingust cimpul vizual! stiu foarte bine ca e un raport intre zoom si diametru, dar care din prezentii sniperi folosesc zoomul 1-2?? deci pentru ce sa generalizam si sa nu discutam mai concret? o zi buna.
 8. orice replica de 3-9x40 sau 3-9x50 .... restul sunt mai putin practice. ultimele doua chiar fiind grele... mai ingust de 40 nu-ti recomand, prea mici sunt distantele de actiune si trebuie sa ai un cimp vizibil cit mai mare.
 9. cel mai nerealistic lucru - mag 7.62 de la AK47 folosit la AKS74 cu cal.5.45 )) Nu exista!
 10. nu exista real sau unreal shit. in armata rusa ca si in orice alta armata sniperii isi fac singuri costumele ghillie, fiecare cum crede ca i se potreveste mai corect. sunt anumite costume facute de fabrica, dar oricum practic nu sunt folosite in mase. airsoft ghillie is not a real shit replica.... it's a ghillie
 11. detaliile vor aparea pin la sfirsitul saptaminii. pina ce se stie ca jocul va avea loc pe 1-3 iunie.
 12. rosu am luat de aici - http://www.airsoftpanda.com/product_info.php/products_id/974 violet de pe ebay (si rosie e disponibila)- search - http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=prometheus+air+seal&_sacat=0&_odkw=prometheus+soft&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
 13. http://www.evike.com/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=6.01&x=0&y=0&manufacturers_id= vezi deja marimea potrivita. deja calitatea singu ti-o alegi