Primarul

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Converted

 • Localitate
  Braila
 1. Eu am gasit in ziua a doua o statie midland, am predat`o arbitrului B.
 2. Eventul super.. ma bucur ca m-am reintalnit cu cei vechi, ma bucur ca am cunoscut si oameni noi, ma bucur ca am fost si filmati ). EU MA MUGUR pentru toata lumea ) Sa stiti ca orice event are atat partile neplacute cat si partile bune, cele din urma sunt singurele care imi raman intiparite si singurele care conteaza pentru mine. Pentru arbitri si organizatori sa stiti ca efortul depus a meritat! Felicitari inca o data. S-A DAT MISSSSSSSSSSSSSS =)))))))))))))))
 3. El JOCO DEL DUMINICAS ... de 2 saptamani nu te`am vzt la jocuri red... ce se intampla cu tine .. lipsesti nejustificat de mult si armata simte lipsa ta in posturile cheie! Sa nu care cumva sa intrebi de ce am lipsit eu .... Natura pozitiei pe care o ocup in societate si atributiile zugravite de actele normative in vigoare imi acorda privilegiul de a lipsi motivat de la astfel de actiuni:)) miss U!
 4. eu va asigur ca scumpa si mult ubita mea sotie are ceva legatura cu ploaia abundenta. mai mult decat atat ... data trecuta era sa mor deoarece m-am intoxicat cu fum dupa ce am facut cartofi prajiti toata ziua. am fost salvat de malvado care mi-a oferit salvationis: portocala magica
 5. In primul rand vreau sa ii multumesc mugurului vietii pentru ca am fost invitat sa particip la un asemenea event. in al doilea rand imi cer scz ca nu am putut sa iau parte la after party si la noaptea incendiara petrecuta in sanul naturii, dar cand ai un milsimer de 2 ani acasa si sotia in luna a 8-a, incepi sa primesti comenzi prin satelit de la foarte mare departare. Cred ca a fost dorinta si rugaciunile sotiei mele sa se intrerupa eventul ca sa ajung mai repede acasa.
 6. dragul meu venin te rog nu te supara.. Nu stiu daca sufletul meu muritor ar putea sa aibe o povara asa mare tinand cont ca de 9 luni tanjesc amarnic dupa scaunul care mi-a consacrat pozitia in societate. Avand in vedere cele precizate si tinand cont de momentele placute petrecute in colectivitate te rog exceptional de frumos sa imi aduci un scaun marimea ta. Iti multumesc din adancul inimii.
 7. Venin imi aduci si scaunul care mi l`ai stricat ??
 8. De curiozitate intreb in cat timp vine systema? daca mai stau mult dupa svd`ul vietii mai bine pun diferenta ...
 9. construiti pentru viitor vad! dar totusi nimeni nu are in vedere atacul veveritelor. la vot intra si ele!
 10. La mine vine pastele si invitatia nu mai vine ... la fiecare ora mi`am pus secretara sa imi dea un refresh ...
 11. Avand in vedere importanta pe care o are in societate un ALES LOCAL, as dori sa informez organele abilitate ca subsemnatul va ajunge la locatia cu pricina, in jurul orei 14.30. Astfel, va rog sa puneti la dispozitia subsemnatului toate resursele necesare ca acest check-in sa nu creeze disconfort INSTITUTIEI AUTONOMIEI LOCALE! Totodata va informez faptul ca secretara va fi parcata in cort cu mine, iar de jur imprejurul cortului meu vor fi domnii functionari care vor veghea asupra actului administrativ! Va multumesc anticipat pentru colaborare si SENTIMENTE!