Corbu'

Members
 • Content Count

  776
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Corbu'

 • Birthday 07/07/1985

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Poti sa incerci cu pouch de mp7/mp5. Stiu ca incarcatoarele de Kriss Vector sunt mai groase in partea de jos.
 2. As vrea sa probez castile si offset mount-ul pentru micro, nu sunt 100% decis, dar vreau sa testez. Vii duminica la Sat American?
 3. Cum sa nu ti-l dau? 150 lei si vine cu bonus o cutie de transport. Se poate inchide, am da replica.
 4. Salut, Momentan sunt in discutii pt pachet complet. E burete, a venit si cu ala, dar nu-mi incapeau mie toate catrafusele. Se da si cu ala. Mersi.
 5. Se vinde una bucata replica airsoft KWA MP7, GBB. Am preferat KWA in defavoarea TM pentru ca suporta si gaz mai puternic [implicit propan!] Pachetul contine: Replica airsoft KWA MP7, amortizor QD, 3 incarcatoare, o vesta cu pouch pt 3 incarcatoare, pouch pistol si un pouch pt diverse, cutie de transport. Cu bile de 0.30g trage undeva la 30m cu precizie. Cu incarcatorul plin de gaz, la 25 grade trage ~120 mps. Pret pe bucati: Replica KWA MP7: 700 lei Amortizor QD: 140 lei Incarcatoare suplimentare: 3 buc * 110 lei=330 lei Pouch incarcatoare: 30 lei Pouch incarcator normal/pistol: 20 lei Pouch cu fermoare: 20 lei Vesta: 100 lei [este ceva scula de bascula, nu am pozat eticheta, dar o sa o pozez, am luat-o de la Stress acum vreo 2 ani cu 240 lei] Cutia de transport: 150 lei. Costa 210 lei fara transport pe Taiwangun, de unde am si cumparat-o. Cutia pleaca separat doar dupa ce se da replica si nu mai jos de 150 lei. Pret total pe bucati: 1490 lei. Pret pachet: vedem, vorbim Cine ia pachetul complet, primeste bonus un sling rail attachment si sling imitatie Magpul MS3. Poze aici! Si un video cu replica in joc! De preferat venit, vazut, testat, cumparat.
 6. Sygic-ul se pisa pe Waze pe drumuri de munte. Descrie mult mai bine curba si iti da si recomandari de viteza de abordare. Pe mine waze-ul m-a prostit de cateva ori la curbe, pareau mai scurte si erau alta mancare de peste.
 7. De ce sa te complici si sa risti in curte, cu prelungitor, extinctor langa tine cand o baterie costa 60 lei? De dragul de a incerca? Si daca de data aia merge prost si se aprinde?
 8. De 3 nu te intereseaza? E de la Viper, low profile Pot sa-ti dau niste poze diseara.
 9. Marui HK45 este bestial, dar putin cam mare, depinde si de mana ta, cat de mare e
 10. Eu l-am intrebat ce taxe vamale ar fi de achitat si mi-a zis "Coletul are valoarea de 15$, deci xx lei" [nu mai stiu exact]. Poate a fost si bulan...