Nikky_Boy

Members
 • Content Count

  3,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikky_Boy last won the day on June 8 2019

Nikky_Boy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Converted

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuminte, ma jur ca tu o sa fii ultimu' pe ASR, ca Hiroo Ononda, japonezu' ala care nu stia ca s-a terminat razboiu.
 2. Na, fireati ai dreacului, am reparat pozele. Auzisem acu' 3 ani ca nu mai merg, da' am uitat. Poate mai are cineva nevoie. Mai stii. Also, Necro win over 9000 WOOOOOO!
 3. In functie de situatie, daca nu se vrea luneta, as fi eu interesat.
 4. Shto nahui, blyat, nu puteai sa mai astepti 5 zile?
 5. Poate pe asta nu mai lipesti carpa woodland, da? Sa te bucuri de achizitie, si daca te plictisesti vreodata de ea, da-mi un branci. Si fiindca tot te-am prins, si facem spam oribil. Am luat de la tine un laser, prin 2009. I s-a terminat bateria luna trecuta, imi vreau banii inapoi
 6. Holyshit. RS la pret de CM057 SH? Ioai, de ce nu am avut bani si viteza?
 7. Arc: Regular, scurt, spire putine, sarma groasa. Preferabil Guarder. Acu' vezi ce gasesti si unde te incadrezi. Am avut experiente proaste cu SHS si alte balarii cromate si ieftine.
 8. Holy fucks. Vroiam sa vin sa va iau de perciuni, ca va bateti pula de bietul om, si nu sunteti deloc informativi. Dar... Dar... what the fuck, man. Reminds me of
 9. viewtopic.php?f=27&t=25161 viewtopic.php?f=9&t=20070&p=308736& viewtopic.php?f=98&t=20509&p=315607 viewtopic.php?f=27&t=7016 Functia de search face minuni.
 10. Cineva sa ii dea ban lu' asta, face reclama gratuita la maimute.
 11. M60 GB, Guarder M190, helicals, Systema Magnum, full metal teeth piston, bore-up kit, 700mm 6.03 no name, Prometheus Red. And some reasonably tight shimming. Was just an experiment. Nu, nu era legal. Si cand zic asta, nu ma refer la Sad Bunneh. Ulterior dupa niste timp am aflat ca motorul desi se invartea, avea o infasurare arsa. Probabil de aici si consumul disperat.
 12. Lasati omul sa incerce, nu fiti hateri. Asa se cultiva simtul de DIY, si peste 3-4 proiecte poate vine cu ceva awesome. In plus, toata lumea stie zicala Rromaneasca, "pana nu dai cu capul..." Minor coment: io am reusit sa masor un spike de 80A pe un gearbox dus la extrem
 13. Mah, tu nu ai avut noroc cu replicile de pistoale, de cand te stiu io.
 14. Da Alecule, pardon, Am crezut ca mai sunt pe vremuri, unde ma trezeam duminica dimineata si ma duceam oriunde, la orice joc, la orice club din Bucuresti, si aveam in cel mai rau caz un joc mediocru, care oricum se "repara" la berea si caterinca de dupa. Nu sunt obisnuit sa trebuiasca sa imi fac selectie la sange, doar ca sa nu ma bat mai tarziu ca mi-am nenorocit jumate de duminica aiurea. Da' aparent asa trebuie de acu' incolo. Sa iau notite si sa fac planuri detaliate.