kix

Members
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About kix

 • Birthday 03/05/1976

Converted

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai tu ai de ales intre hd7750/ddr5 si gt640/ddr3 eu as merge pe 7750/ddr5. Dar ar ajuta si restul configuratiei si ce-ti propui sa faci cu calculatorul.
 2. kix

  "CUIUL DACIC"

  mda ... Noi nu ne vindem tara, doar ne cacam in ea...
 3. tu esti fan AK, Rusi sau comunisti? sau 3in1 ca nesu' ?
 4. Normal ca shimmingul e f. important. Cred ca scrie in tz colturi pe forum.. Iar "spaima mosfeturilor" = "macelaru' shimmingului" , am mai vazut ... Anyway, cand ai nevoie de contacti noi, strigi.
 5. replici grele, nepractice.. acum pune un rs svd pe langa unul CA si daca sunt daca zici ca sunt la fel eu le pap... Am prieten care tine RS SVD-ul de panoplie numai pentru ca e nepractic. (greu de jucat cu el) Intreb eu .. cum bagi RS SVD-ul , Barret-ul si PSG-ul in aceeasi categorie cu un cacacea de M4?! Si cu un M16 mi se pare deplasat. (un pj de aluminiu are sub 3kg) Ce sa mai zic de barretul de 10 kile... PSG-ul e mai ok balansat dar si el pune probleme destule. Nu e cinstit dom'le... Iar eu sunt un fan viteze decente. Si oricum nu faci cu ele double-triple-tap-uri cacu systema.. Eu stiu ca in realitate nu sunt din aceeasi clasa (2 pt personal si una vehicule...) dar aici vorbim de airsoft.
 6. acum serios, SVD-ul de la RS, PSG-ul si Barret-ul ar merita un 150-155m/s... dar sa te apuci de specificat asa ceva intr-un regulament general ar fi destul de aiurea pentru ca sigur vor mai aparea replici frumoase si grele. Ramane la latitudinea fiecarui club daca vrea sa le legifereze. Iar eventurile oricum au regulamente proprii teoretic.
 7. kix

  Help eroare Outlook

  Chiar azi m-am lovit de ceva asemanator. C:\Program Files[sau (x86)]\Microsoft Office\Office12 ai un executabil Executa-l, specifica-i calea catre outlook.pst [de obicei c:\users\userultau\appdata\local\microsoft\outlook\outlook.pst] Daca nu merge, nu prea e din pst... Sau treci pe alti clienti (mai stabili) de mail. Folosesc din 2000 "cacacelul" de Foxmail. N-am stres, stand-alone portabil. Ultimele versiuni sunt facute mai mult pentru China, poti sa il pui in engleza dar template-urile sunt in chineza oricum si e ceva de bibilit sa-ti mearga ok... sau mai folosesc Thunderbird-ul pe laptop. Nu-s anti-Microsoft ci doar nu-mi place Outlook-ul...
 8. hai bita ca poti ... oficial_bita please post working_link
 9. Am stealth-ul (cand l-am comandat nu erau raptoare...) . N-are burst, n-are AB .. dar cu un motor high torque (sa nu aibe inertie) e "luxaflex".... Ti se lungesc urechile cu nea Frank dar asteptarea merita in cazul asta. Indiscutabil teh shit.
 10. kix

  Camera hop-up

  Full Tune-up Kit... exact ce zice.. un kit de upgrade complet (pt interne gearbox). Mai multe sau mai putine piese, depinde de fabricant.
 11. Am vorbit cu omul, e ok sa punem din nou alea. Nu mai stiu exact care erau... le ai prin un "history" ceva? 1 x http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=FIF-PT-AEGHU-H&search=searchItem&rs=FIF-PT-AEGHU-H 1 x http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=ELE-OT0401TAN&search=searchItem&rs=ELE-OT0401TAN
 12. kix

  upgrade

  producator? ce te nemultumeste?
 13. Greu de revitalizat. Banuiesc ca este un model sigilat presupun deci nu ai cum sa umblii la electrolit. Ce model de baterie? pune o poza, poate am alternative sa-ti propun. La nevoie poti sa treci si pe alt tip de baterie dar cu charger separat.