MaRuX

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MaRuX

 • Birthday 04/02/1979

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. În calitate de organizator și reprezentant al echipei WTF 360, rezidentă în locația Dragomirești (pădurea Ileana), vă comunic urmatoărele : echipa TMT împreună cu asociații și jucătorul Mureșan, nu mai sunt bine veniți în cadrul jocurilor organizate de mine sau de reprezentanții clubului WTF 360.
 2. În calitate de organizator și reprezentant al echipei WTF 360, rezidentă în locația Dragomirești (pădurea Ileana), vă comunic urmatoărele : echipa TMT împreună cu asociații și jucătorul Mureșan, nu mai sunt bine veniți în cadrul jocurilor organizate de mine sau de reprezentanții clubului WTF 360.
 3. Am întâmpinat aceeași problemă și am fost la fel de "speriat". Nu băga mai mult de 100 de bile în mag și ai rezolvat situația, fie că sunt mag-uri originale (care apropos, suporta mai puține bile,în jur de 80), fie că sunt mag-uri convertite.
 4. Vând Dragunov A&K. Pușca a văzut doar vreo 3-4 jocuri, prilej cu care am pierdut cătarea cu tot cu flash-hider . A fost cumpărată din impuls anul trecut, având în intenție să o transform la un moment dat în SVU. http://www.airsoftmechanix.ro/replici-arme-airsoft/pusti-ocazie-second-hand/dragunov-svd-a-k-produs-second-hand.html preț 500 Ron
 5. Deschid acest topic deoarece eu pierd tot timpul lucruri la eventuri. De data asta nu am pierdut decât un fleece olive Am gasit, în schimb, un holster de pistol în zona în care au fost "cazați" AA-ul. Aștept pm cu detalii din partea proprietarului pentru a și-l recupera.
 6. Mușcat cu dinții, bine înțeles
 7. MaRuX

  La Multi Ani !!!

  La mulți ani, Hypo!!!
 8. 13 lucky number! A fost fun cu băieți de gașcă.