Yusanai

Members
 • Content Count

  810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About Yusanai

 • Birthday 11/12/1982

Converted

 • Localitate
  Galati
 1. Yusanai

  GxG

  bun bun omu, la urmatoarele tranzactii insistati sa puna la oferte si o portie de vita cu sare
 2. interesant, daca nici macar sa-mi exprim parerea nu am voie, atunci de ce nu declarati : asta e regulamentul pe care NOI (aia de-l sustin) il vrem, restu nu contati. eu am o problema cu directia in care este impins airsoftul, si nu numai, fratilor daca vreti calitate la jocuri, promovati calitatea oamenilor nu a replicilor.... Avantule nu iti era adresat doar tie avertizarea, exprimarea se poate face si politicos si fara impunsaturi. Aici se discuta despre incadrarea dmr-urilor pe marginea parerilor personale, experiente samd se coroboreaza concluziile se inainteaza purtatorului de cuvant al clubului/zonei si atat.
 3. La urmatorul comentariu depsre mancarea savarinei de la un colt sau de la altul inchid topicul din nou, in aceste zeci de pagini s-a discutat, muit, crescut tensiune arteriala, crescut erectii, mictionat si scrasnit din dinti de ajuns, cititi, ganditi si daca aduceti un comentariu decent si la subiect si politicos sunteti bineveniti daca nu abtineti-va
 4. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  danke, rezolvam, in other news esp-ul ruleaza fin, mergand doar de 2 roti de cativa ani nu stiam ca poti sa intri in curbe inzapezite/cu prundis si fara sa nu faci drifturi si alte magarii (rugaciuni si flashbackuri cu toata viata)
 5. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  multumesc, si da ar fi o combinatie casco da parca si un milion pe luna daca nu si mai bine nu prea ma coafeaza
 6. Jeleu superior seal of approval Ai intampinat vreo poblema al instalarea prs-ului
 7. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  hehe, golf 5 1.9 din 2009 de la germanica si mi-au ramas bani si de cd cu gutza
 8. nu e nevoie, este loc si de lauda si de intrebari despre ce e prin replici.
 9. sexy tare, ce optica e aia? asa o greutate estimata?
 10. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  Se poate inchide, multumesc frumos
 11. magurile lungi sunt alea de la G&P?
 12. Nu-i rotund bre, are dispozitiv de flotatie preinstalat
 13. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  bobo iti torn zahar in rezervor, sa vad cum scoti caramel din zzr ah si inca un lucru as prefera sa ma tin departe de micro cars si motoare mai mici de 1.2. Calculatorul este si pe auto.ro, dunno ma bate, exista vreo modalitate de a afla daca taxa respectiva a fost platita de posesor? Si sa inteleg ca nu conteaza anul de fabricatie atata timp cat a fost inmatriculata dupa 2007?
 14. Yusanai

  Cumpar autovehicol

  dupa cum zice titlul, e momentul sa am si 4 roti asa ca accept sfaturi, idei, oferte pt o masina sh. Am buget 7000 euro in care ideal ar fi sa intre si taxa de inmatriculare. preferabil ceva de oras, nu ma mint singur la consumuri de alea cretine de 5% urban dar ceva decent, si daca se poate sa imi permita sa merg intr-un concediu cu cateva bagaje si mai tare. Si daca se poate sa imi explice si mie cum anume functioneaza materia asta fecala de taxa de inmatriculare as fi recunoscator. Multumesc