ave

Members
 • Content Count

  2,740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

5 Followers

About ave

 • Birthday 08/29/1973

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. ave

  GBB - Cybergun FNX 45

  Să dai cu el cu plăcere, și să te țină mult și bine!!!
 2. ave

  World of Tanks

  vreti sa ii luat Type-ul 59 lu' Orzănel?
 3. Aici nu poci să mă pronunț, eu nu-l folosesc pe post de navigator ci pe post de îndrumător (adică să-mi spună pe unde s-o iau). Iar de condus nu mă iau după alții ci după observațiile mele directe. Ceea ce nu înseamnă că Sygic-ul nu e mai bun pentru tine.
 4. Știi că Waze a fost cumpărat de Google, da? Iar apropo de hărți offline, poți folosi la fel de bine google maps: faci un zoom out care să acopere zona pe care o vrei offline și-i zici s-o descarce. Nu zic de Sygic c-ar fi rău, dar de când am trecut la Waze i-am dat un mare uninstall de pe vechiul telefon și nu l-am mai pus pe cel nou.
 5. Necro necro... DA' BUN!!! /me tocmai mi-am pus MOO 2 pe calculator si i-am cam dat in ultimele 2 zile...
 6. ave

  This is soooo funny

  Si eu am sapca cu Blackwater dar nu sunt ... ... ala e un bou fara gram de pregatire sau disciplina in domeniul armelor. Un lake pansat, patetic, venit intr-un poligon (sau la cum arata peisajul, in fundul unei curtzi) sa aiba un dram de orgasm balistic ... Ați observat, desigur, și degetul pe trăgaci, pentru a fi sigur că nu ratează. Din păcate nu se vede dacă era un Glock sau înrudit, c-ar fi fost garantat "show-ul"...
 7. ave

  Armored Warfare

  Și încă un update, cred că luni a fost doar un "micro patch". Aparent a apărut 0.10, conform developerilor. Luat patchul (doar vreo 650 MB, noroc că merge bine netul la hotel, cel puțin în timpul zilei... ), acum așteptăm să pornească și serverele de auth.
 8. ave

  Armored Warfare

  N-am ajuns așa sus, singur nu mă descurc prea bine nici aici nici în WoT... Oricum, au îmbunătățit răsplata pentru PvE, așa că merită și acolo. Când îi mai prindem și pe Drakko și pe Cosmo sau dUMi poate băgăm un pluton de 5.
 9. ave

  Armored Warfare

  Azi dimineață au lansat un patch de vreo 260 MB urmat de un restart al serverelor. Totuși problema de income in PvE nu a fost rezolvată. Mai testez diseară când ajung la hotel, după ce-mi termin treburile pregătitoare, că n-am apucat să dau decât un joc la T-64 și a fost... jenibil, pe Medium difficulty.
 10. Din ce am înțeles, bocancii "tactici" (de uz militar/jandarmerie etc.) au direct în talpă inserturile metalice cu pricina. Tocmai că poți călca și prin cuie/cioburi/alte prostii de gen. Și scapi cu branțuri normale.
 11. La un moment dat, din ciclul "pimp my gun", mă gândeam și eu la un laser (DE AIRSOFT!) pentru pușcoacă/pușcoace. Ulterior, citind și, eventual, gândind nițel,am ajuns la concluzia că: 1. greutate inutilă, ba încă pe fața puștii, deci dezechilibru; 2. am lanternă, e suficient pentru noapte/clădiri (cu strobe cu tot); 3. la peste 80m oricum nu ajută, iar la precizia AEG-urilor un laser e fix vax albina. Drept pentru care mi-a trecut. Atenție, vorbeam de un laser de 5 mW, care e mai sigur pentru ochi. De ce ai folosi un laser mai PUTERNIC?! @alecu: ce-ți mai face ochiul, man?
 12. ave

  This is soooo funny

  Dac-apasă pe trăgaci mai crește IQ-ul planetei nițel...
 13. Da' de ce e postul ăsta la Gas BlowBack Rifles? (De curiozitate numa'...) @littlej: să-l stăpânești sănătos!