Pacostea

Members
 • Content Count

  1,880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pacostea last won the day on July 9

Pacostea had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About Pacostea

 • Birthday 06/03/1975

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

121 profile views
 1. Rotile schimbate cu altele ramforsate (cele originale sunt slabe), 8 mid-cap-uri, cupla de 2 mag-uri, amortizor, HK iron sights, vertical foregrip. ASCU din standard bineinteles si arcul stock de 90m/s... Scos la max. 2 jocuri. Vine la cutia originala. Pret total 2,400 RON
 2. Replica de AK, varianta de 9mm facuta de LCT. Calitate deosebita, nejucata deloc - la joc a ajuns numai in geanta insa nu a fost scoasa pe teren... Vine impreuna cu urmatoarele: - 5 extra-mag-uri - Cupla pt. 2 mag-uri - Amortizor de AK - 2 hand guard-uri (unul cu sina, unul fara, dar cu vertical fore grip) Vine si cu cutia originala. Pretul de noua, fara accesorii - aprox. 1700 RON. Pret total cu accesorii - 2,000 RON, negociabil.
 3. Replica AK scurt CYMA CM035A cu urmatoarele upgrade-uri si accesorii - Tzeava de precizie - Handguard metalic - CYMA enhanced pistol grip si folding foregrip (pistol grip-ul original inclus) - Kobra EKP red dot si cyma side mounted rail - ASCU pt. gearbox de AK - 10 mid-caps de polimer (4 de AK47, perfect functionale, unul cu o problema la opritorul de bile, 5 mag-uri de AK74 LCT, perfect functionale) + 1 hi-cap metalic CYMA - Pat Core Zentico (badass rau de tot) - - CYMA Mag assist button - Baterie Li-Po Swiss Arms de 11.1V, 1600 mAh, 25C, fara nici o problema (umflaturi sau fire intrerupte) - Viteza bilei (120 m/sec. cu .20). Datorita ASCU trage perfect. - Fire schimbate recent cu unele de calitate mai buna, lipiturile refacute, gresata, shiumuita de Emre. Replica trage foarte bine si destul de precis datorita consistentei date de ASCU. Nu mai spun de shimming, cablaje si altele... Pret: 2,200 RON Se preda de preferat personal in Bucuresti. Costul transportului prin curier sau Posta Romana e suportat de cumparator.
 4. Replica AK scurt CYMA CM035A cu urmatoarele upgrade-uri si accesorii - Tzeava de precizie - Handguard metalic - CYMA enhanced pistol grip si folding foregrip (pistol grip-ul original inclus) - Kobra EKP red dot si cyma side mounted rail - ASCU pt. gearbox de AK - 10 mid-caps de polimer (4 de AK47, perfect functionale, unul cu o problema la opritorul de bile, 5 mag-uri de AK74 LCT, perfect functionale) + 1 hi-cap metalic CYMA - Pat Core Zentico (badass rau de tot) - - CYMA Mag assist button - Baterie Li-Po Swiss Arms de 11.1V, 1600 mAh, 25C, fara nici o problema (umflaturi sau fire intrerupte) - Viteza bilei (120 m/sec. cu .20). Datorita ASCU trage perfect. - Fire schimbate recent cu unele de calitate mai buna, lipiturile refacute, gresata, shiumuita de Emre. Replica trage foarte bine si destul de precis datorita consistentei date de ASCU. Nu mai spun de shimming, cablaje si altele... Pret: 2,200 RON Se preda de preferat personal in Bucuresti. Costul transportului prin curier sau Posta Romana e suportat de cumparator.
 5. HK-ul 416 iese de la vanzare deocamdata... UP cu restul! Intrebare, nu se mai poate edita postarea initiala?
 6. Pacostea

  O lacrima....

  ...dupa aia cantam cu totii si nu se mai termina niciodata...
 7. Chest Rig 5.11 TecTac Original, tan - 300 RON Nepurtata la jocuri. Vesta TacTec permite utilizatorului sa transporte pana la 6 incarcatoare M4/FAMAS, cu diferite optiuni de stocare. In functie de preferinte, utilizatorul poate stoca incarcatoarele cu clape sau cu elastic pentru un acces mai rapid. Hamul poate fi prins in H sau X. Caracteristici: - Vesta de lupta usoara, fiabila si care poate si personalizata - Buzunare reglabile cu clapa sau elastic pentru incarcatoare - 2 buzunare externe care pot fi convertite pentru a transporta 2 sticle de 500 ml - Buzunar pentru documente - Bretele captusite - Poate fi purtata in H sau X - Curea lombara reglabila - Sistem de reglare cu bucle si Velcro - 100% Nylon rezistent la apa si bucle Duraflex. Predare personala in Bucuresti sau Brasov. Transportul inspre alte directii suportat de cumparator.
 8. VFC H&K HK416 D10RS V2 CQB with mosfet FULL POWER Tan - 1,700 RON - SE RETRAGE DE LA VANZARE, deocamdata definitiv... Este chiar asta. Scoasa la maxim 5 jocuri si jucat usor cu ea. Stare foarte buna, stock, vine cu mag-ul din dotare, fara optica, AFG-ul si sling-ul din a 2-a poza... WE XDM .40 - 250 RON Pistol folosit insa perfect functional, in cutia originala. I-am curatat vopseaua de pe camera cartusului pentru ca, de la o vreme, se mai bloca din cand in cand in slide – nu stiu de ce, am mai avut inca 6 bucati si nu am patit lucrul asta la nici una. Dupa operatiune nu a mai avut probleme. A fost scos la joc, prezinta urme de utilizare. Garniturile din incarcator au fost reconditionate recent – tine foarte bine gazul. Nu are performante insa in conditii de frig. Peste 10 grade nu ar trebui sa aiba probleme. Cybergun FNX45 - 450 RON - VANDUT Ca nou, nu a vazut nici un joc, folosit prin casa... Preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Deschis si la schimburi, HK-ul numai cu VFC Sig MCX - daca are cineva - in stare similara... Mai adaug poze in curand.