qatary

Members
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About qatary

 • Birthday 07/25/1980

Converted

 • Localitate
  Sibiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. REGULAMENT 2019 - http://www.overload.com.ro/regulament2019/ CALENDAR INSCRIERI: 15 – 28 FEBRUARIE: PERIOADĂ ACCEPTARE CERERI DE PARTICIPARE 28 FEBRUARIE – 31 MARTIE: TRANSMITERE TABELE NOMINALE 28 FEBRUARIE – 30 MAI: PERIOADĂ EFECTUARE PLĂȚI.
 2. OVERLOAD 2019 Op. Shadow Gambit 06 - 08.09.2019 Marsa - Sibiu - Romania
 3. MASINI IN JOC Si la Overload 2018 - Dawn of the Iron Beast sunt acceptate masini in joc. Masinile trebuie sa fie pregatite pentru airsoft si sa fie folosite in misiuni. Persoanele care doresc sa introduca masini in joc TREBUIE sa trimita cateva fotografii ale masinii pe adresa staff@overload.com.ro pentru obtinerea acceptului. Pozele trebuie transmise pana in data de 15.08.2018.
 4. Lista conținând aplicanții validați pentru OVERLOAD 2018 poate fi găsită aici: http://www.overload.com.ro/eveniment-2018/inscrieri-2018/ Toți cei care au aplicat și au fost validați vor fi notificați prin email. Pe această cale vom transmite și informațiile privind plata biletului de participare.
 5. Nick: Ruairi, Qatary Echipa: Dacii Airsoft Club Membri: 10 Localitate: Sibiu Exista drepturi
 6. Noutăți OVL În urma discuțiilor constructive avute cu comunitatea HPA, am decis să acceptăm replicile HPA la Overload 2018. În acest sens am adăugat la regulament prevederi ce țintesc acest tip de replici și am modificat regimul de încadrare pe categorii de viteză / putere (clasa 151 - 170 m/s va fi rezervată strict replicilor manuale / bolt action). Având în vedere aceste schimbări, am hotărât extinderea cu două săptămâni a perioadei de trimitere a cererilor de participare, astfel oferind deținătorilor de replici HPA timpul necesar pentru a se înscrie. Pentru a nu complica anumite aspecte ale jocului și provocările în ceea ce privește echiparea participanților, regulamentul ediției 2018 va păstra o formulare mai relaxată a încadrării pe viteze și clase de replici. Rugăm însă participanții la event să nu uite caracterul mil-sim al acestuia și să nu împingă în mod nerealist performanțele replicilor din dotare.
 7. Am deschis procesul de înscrieri la OVL 2018 - Dawn of The Iron Beast. Formularul prin care se trimit cererile de invitații la event poate fi găsit aici: http://www.overload.com.ro/eveniment-2018/inscrieri-2018/ Schimbări importante anul acesta: - se revine la diferențierea facțiunilor pe bază de headwear - zonele de campare vor fi OFF-GAME Totodată, intenționăm să marim numărul de baze avansate pentru a distribui zonele de angajare mai bine și a scurta timpii de reintrare în joc.
 8. OVERLOAD NEWS Înscrieri Din dorința de a crește nivelul jocului și a promova responsabilitatea în rândul cluburilor și al echipelor de airsoft din Romania dar și pentru a diminua riscul de accidentare și numărul de conflicte între jucători, am hotărât ca această ediție a OVL să fie invite-only. Procedura de înscriere va funcționa după cum urmează: 1. Vom publica pe pagina web a eventului un formular online prin intermediul căruia reprezentanții cluburilor / echipelor doritoare vor trimite o cerere de participare 2. Pe baza cererii aplicanții vor primi un tabel nominal ce trebuie completat cu datele membrilor care doresc să ia parte la event 3. După completare tabelele vor fi trimise la o adresă de email pusă la dispoziție de către organizatori. 4. Participanții validați vor fi trecuți pe listele oficiale de înscriși și vor fi anunțați pe pagina web a eventului. Confirmarea înscrierii se va face și prin email. Mențiuni importante Cluburile și echipele își asumă întreaga răspundere pentru membrii participanți la eveniment. Eventualele penalizări în urma incălcării regulamentului extins al OVL 2018 se vor aplica atât la nivel individual cât și la nivel de club / echipă. Independenții pot fi preluați pe listele cluburilor / echipelor prietene și vor fi supuși aceluiași regim precum membrii obișnuiți (atrag răspunderea întregii echipe sau a clubului) Calendar înscrieri 11 - 25 februarie: perioadă acceptare cereri de participare 25 Februarie - 31 Martie perioadă transmitere tabele nominale 25 Februarie - 31 Mai perioadă efectuare plăți. Cost participare Costul de participare va fi fix: 240 LEI și va include - acces la terenul de joc - minimum 5l apă plată - voucher masă - plic jucător (rip-to-open ce va conține harta, regulament, banderolă rănit, mission intel) - acces la toalete ecologice - logistică … and a hell of a game! Dresscode Pentru ediția 2018 am luat în considerare mai multe aspecte, inclusiv feedback-ul comunității și am decis să revenim la diferențierea facțiunilor prin dresscode și implicit renunțarea la banderole. Regulile privind dresscode-ul vor fi anunțate în curând.
 9. Overload se intoarce. Ediția a 7-a, intitulată “Dawn of the Iron Beast” va avea loc între 21 și 23 Septembrie 2018. Acest nou event marca Overload vine cu o serie de schimbări la sistemul de inscrieri si gameplay. Detalii în curând.
 10. Dragi prieteni, participanti, airsofteri, am decis sa luam o pauza anul acesta. Evenimentul sportiv de airsoft OVERLOAD® nu va avea loc in 2017. In calitate de OVERLOAD Crew vom profita de acest ragaz pentru a ne regrupa si a ne reface fortele. Am ajuns intr-un moment in care stresul organizarii depasea satisfactiile, datorita in mare parte faptului ca desi event-ul crestea in fiecare an numarul nostru ca organizatori ramanea constant. Acestea fiind spuse, dorim sa va asiguram ca nu plecam nicaieri. Ba dimpotriva, probabil ne vom vedea mai des pe terenul de joc. OVERLOAD Crew
 11. Multumim O7 o sa fie in septembrie. Foarte curand o sa primim confirmarea pentru perioada.
 12. <>, cel mai mare eveniment online de airsoft, a ajuns la a VII-a editie. Overload Crew anunta cu mandrie nominalizarea evenimentului si a clipului oficial la urmatoarele sectiuni: sectiunea 12 – Best Airsoft Video (Posted Online In 2016) <> sectiunea 13 – Best Airsoft Event 2016 <> Nu puteam realiza acest eveniment fara ajutorul vostru, participantii. Va multumim si va invitam sa votati clipul si evenimentul la adresa: http://playerschoice.popularairsoft.com/
 13. <>, cel mai mare eveniment online de airsoft, a ajuns la a VII-a editie. Overload Crew anunta cu mandrie nominalizarea evenimentului si a clipului oficial la urmatoarele sectiuni: sectiunea 12 – Best Airsoft Video (Posted Online In 2016) <> sectiunea 13 – Best Airsoft Event 2016 <> Nu puteam realiza acest eveniment fara ajutorul vostru, participantii. Va multumim si va invitam sa votati clipul si evenimentul la adresa: http://playerschoice.popularairsoft.com/