Olfs

Members
 • Content Count

  742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Se vinde 1 bilet Armata Doritorii pm, pls .
 2. Sa va povestesc o intamplare : Se facea ca eram cinci viteji la un Q7 . Doi se razgandesc , ne salutam si incepe cautarea . Se gasesc alti doi si socotelile se aseaza din nou. In urma cu o saptamana, unul dintre ei , din motive obiective , ne anunta ca nu mai poate veni , dar e ok , nu stam "inghesuiti". Astazi, cand sa stabilim ora de plecare, celalat viteaz are o exprimare evaziva dar il las pentru ca este la cumparaturi. Incep sa ma gandesc ca ceva nu se leaga , chiar inainte de a vorbi cu omul, un alt coleg de convoi imi spune ca cineva cu acelasi nume, de la aceeasi echipa, merge cu el. Hmmm , trebuie sa fie o confuzie si totusi nu trece mult si primesc un sms : "am rezolvat cu un alt baiat si uite asa nu mai stati nici voi inghesuiti" . Dau telefoane si aflu ca omul, in urma cu cateva zile, l-a contactat pe colegul de convoi. Intru disperat pe forum sa pun anunt, sa refacem armonia. La rubrica specifica gasesc cu placuta surprindere un anunt al aceluiasi om care cauta doua locuri, dat in urma cu o zi. In tot timpul asta nu a zis absolut nimic, nici macar in momentul in care i-am dat telefon. Dupa mai multe apeluri imi raspunde cu seninatate ca ne vedem acolo ... sau pe drum. Tema : Cautati un cuvant in frumoasa noastra limba care sa rezume toate cele de mai sus. ps. Preferam sa povestesc la o bere cehesca dragalasa intamplare dar pentru ca exista perspective din ce in ce mai reale (detalii ...) de a nu mai ajunge , am zis sa cotcodacesc pe-aici.
 3. Salut. Intreaba si pe fb pe grupurile de airsoft.
 4. Plecare din Bucuresti . Masina incapatoare , comoda , 2 locuri libere . Cei interesati trimiteti pm.
 5. Sunt doar niste poze culese . In principiu se joaca airsoft. In rest nu stiu .
 6. Intamplator, fara sa ma preocupe initial subiectul, am descoperit ca figureaza ca membru de onoare intr-o echipa : http://sasteam.ro/index.php/ttaglista Tag name : Psycho Poate ma insel dar voi reveni cu o mica colectie de poze culese din universul virtual.
 7. In Rusia nu se zice : mort ! , se zice au ! ps. Nu au in vocabular : blind ..... min. 7:57 , mai jos :
 8. https://vk.com/video-86172312_171679729 https://vk.com/videos-86172312 https://www.youtube.com/channel/UCak_rTBVXBZYQByJ1OJpkuQ
 9. Pentru lamuriri poate ne ajuta Craker cu o poza cu cele 4 contuzii . Eu am fost mai curios si am lecturat threadurile respective si surpriza : au numitor comun ! ps. : Cine nu studiaza istoria risca sa o repete !
 10. Vezi Kuminte la voi e prea complicat , prea multe cuvinte ! Uite aici : " Sa nu FII CUMINTE!"