Adydox

Members
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Adydox

 • Birthday 01/13/1979

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Măi eu sunt de acord cu Dok, un singur regulament, adică fara regulament !! Eu cred că voi nu înțelegeți că acolo unde sunt prea multe reguli iese un căcat !!? Noi jucam fără și nu mai avem probleme că ăla a tras cu 50cm mai aproape, că ăla a muscat din cașcaval etc !! Voi nu vedeți că scrieți romane și tot nu va înțelegeți pentru un kkt de regulament ineficient !? Cu un regulament nou sau vechi tot vor fi certuri și alte cele pe teren ! Așa că eu încă aștept să vă luminați la materia cenușie !
 2. Mai eu cred că trebuie să ne lăsăm de airsoft ! Pm atâtea restricții și cacaturu, interzicem hi-cap- replica vine cu hi-cap- din fabrică, hai sa interzicem sistema hpa ul hai sa aruncam cu mana bilele ! În pm mai lăsați în pm birocrația și căcaturile astea de regulamente idioate care nu fac altceva decât să bage raca si sa se certe oamenii pe teren. In loc sa venim să ne simțim bine la joc stăm să facem politie pe teren ! Nu am fost și nu voi fi de acord cu regulamentele astea idioate ! Mă mir că nu ne interzic sa respiram sau să bem apa !!
 3. Au anuntat ca vor scrie scenariul in engleze !! In cazul in care nu a-ti fost sambata la vizionarea terenului cu TL echipelor, nu aveati de unde sa stiti !! @ZDREANTA lasati caterinca ca ma supar pe voi, stiu ca sunteti buni la asta ! In loc sa faceti caterinca cautati si voi un teren si mergeti si-l amenajati, dupa care puteti sa faceti caterinca !!! Ca sa nu mai spun ca MAT au facut asta pt comunitate ! Trebuie sa ne aducem toti aportul acolo, fiecare cu ce putem !! Am ramas placut surprins de jocul de duminica !! Bravo baieti parca incepem sa ne revenim !!
 4. Echipa NEXT LEVEL baneaza Echpa S.O.S.A de la orice joc organizat de noi in orice locatie !!