george-s.t.

Members
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

About george-s.t.

 • Birthday 08/05/1977

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Pai unde vreti sa ne inscriem? La rebeli fara uniforme, fara echipament, sau la armata full gear?
 2. Sniperul poate avea orice viteza, dar maxim este 170 m/s. Eu am jucat de cateva ori cu marui stoc de 90m/s, dar am tras si cu replica lui dragos cu 165m/s. Totul e sa respecti medul: 1-3 m pana in 110 m/s Min 7m pana in 125 m/s Min 15 m pana in 140 m/s Si min 25 peste 140 m/s. Nu cred ca discutabil, folosim SB 1 de la inceput airsoftului in bacau
 3. + 1 si eu merg. propun sa stam la bloc cat B. la 130 ron cazarea. anul trecut a turnat cu galeata, nu m-as risca. blackstorm daca aduni tu cash dau si eu la tine...si recomand sa aduni ptr toti....zic si eu
 4. george-s.t.

  Cumpar busteni

  Bine maaa ecoogistilor, mergeti la dedeman, baumax, sau alte magazine de bricolaj si cumparati lemn de plastic, ecologic. De unde credeti ca vine lemnul ma? Vine din padure..... L-am trimis pe om la depozite, alea vand cu factura, la fel ca si magazinele de bricolaj dar muuuuult mai ieftin. In padurile din jurul bacaului lemnul se vinde marcat si cu bon....dar banuiesc ca sunteti oraseni si nu stiti cum e cu lemnul...asa ca lasati-o moale sau interesati-va. Nu e nici o infractiune sa cumperi lemn, daca are acte.
 5. E singur, deocamdata.....dar vor fi 3, siguranta este ceva relativ de acum la advocat...).
 6. Frumos jocul. Echilibrat, cu bile multe, fara incidente. Mie mi-a placut f mult. Sper s-o repetam next we. Pana atunci va doresc o saptamana usoara la toti.
 7. george-s.t.

  Cumpar busteni

  in bacau sunt cel putin 3-5 depozite de lemne acu 7-15 cm nu e bustean, e copac tanar. in jurul bacaului e plin de padure si de baieti descurcareti. nu cred ca merita sa cari din alta parte cand, cade aici padurea pe noi.
 8. Posibil +1. oricum ar fi eu joc in echipa cu spawn. Sunt mult mai linistit asa.
 9. Foarte frumos jocul de azi. Scuze ptr razvan288. Miscare multa, bile multe. Vreamea nasoala. Saptamana usoara.