noni

Members
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De vânzare 2 bucăți încărcătoare mid-cap Real Sword, fabricate din oțel, nu din tablă de conserve. Construcția lor este asemănătoare cu conversia carcaselor real shit to airsoft, așa că se poate păstra exteriorul de oțel și insera mecanismul din plastic al midurilor Cyma sau D-Boys. Una dintre carcase are un interior D-Boys (face feed mult mai bine ca Cyma), cealaltă este nemodificată. În afară de RS, nu le-am încercat decât pe LCT. Posibil să meargă și pe alte mărci. 150 de lei ambele.
 2. Mișule, ești confuzat la maxim. Ai un steag american la profil, Cyma 048 este replică de AK 74 și, culmea, nici AKM-ul nu e AK 47. După ce te lămurești ce vrei, caută pe forum că s-a mai făcut discuția asta de vreo câteva ori, cu poze, explicații, detalii, etc.
 3. Recomandarea ta e folclor urban, pentru că lungime (fără alte îmbunătățiri) nu întodeauna este = precizie. Modelul CM 045/045A e un fel de ”mythbuster” al țevii lungi. Țevușca aia de numai +/- 290 mm e una dintre baghetele magice al airsoftului.
 4. Bravo, începi să înțelegi învățăturile de Partid! După un proces temeinic de re-educare, cred că ai putea primi aprobare pentru un AK.
 5. Dacă părerea mea contează, vă pot asigura că echipamentul este cu ”pedigree” și că nu este marfă pentru turiști. Setul e cât se poate de real shit, ba chiar a văzut niște chestii pe care o să vi le spună Petruccio în privat. Eu nu-l cumpăr pt că am mai mult decât mi-ar trebui pt încă 10 ani de airsoft, dar pot garanta seriozitatea vânzătorului, Petruccio fiind furnizorul oficial al Comitetului Cental. Există și posibilitate de transport din Chișinău în țară, mai ales că o parte din camarazii de peste Prut vor participa la Codrii de Aramă. În cazul în care cometariul meu este considerat spam, rog adminii să-l șteargă.
 6. Salut! Vreau și eu 3 bucăți din astea: http://gunfire.pl/product-eng-1152207347-50rd-low-cap-magazine-for-VSS-AS-VAL-brown.html - 52 ron*3 buc Mulțumesc!
 7. Îmi pare rău, dar le-am dat pe cele metalice. Mai am carcase noi nouțe de 74 (plastic), rămase de la conversii real shit to airsoft.
 8. Cumpăr o geantă de transport fix ca cea din poză. Poate să fie Swiss Arms sau orice altă chinezărie, important este să aibă protecția din burete intactă și să respecte forma + dimensiunile (+/- 95 cm lungime și +/- 25 cm lățime în punctul maxim al curburii). Dacă e cutie, să corespundă dimensiunile.
 9. 3) Manusi Tomahawk, masura L, cu protectii din plastic, foarte bune pentru CQB/speedball, in stare 9/10. Manusile sunt lavabile, cu podul palmei din piele intoarsa, ecologica. Pret 35 ron + transportul
 10. La minusuri lista e minusculă. O să-ți trebuiască o baterie foarte subțire, că altfel nu intră nimic sub capacul de mecanisme. Toate cele 3 mărci au exteriorul din oțel, deci nu prea ai ce să strici, chiar și în condiții mai grele de joc. Gearboxul este V3, perfect compatibil cu orice V3 de pe piață. Real Sword are ușor modificat unghiul motorului, dar asta nu te afectează cu nimic. Unele piese de la RS au o dimensiune diferită față de restul, dar nici asta nu-ți strică socotelile pentru sunt fabricate din oțel solid. Sunt zeci de reviewuri și teste de anduranță pe youtube, pentru toate cele 3 mărci. Oricare dintre ele este genul de replică pe care-l cumperi o singură dată. Restul criteriilor sunt pur subiective. Dacă vrei să intrăm în detalii de marcaje, serii, detalii de construcție, respectarea specificațiilor anului de fabricație VS seria de pe replică și alți pitici de grădină, e alt subiect.
 11. Da, am pipăit eu AKMS-ul lui ADV, adica ăsta (http://www.taiwangun.com/en/custom-akms-tgc?from=listing&campaign-id=14). Cum nu sunt singurul care a jucat cu el, părerile sunt strict subiective. Deci, cât costă? 998,41 euro. Perfect. Ce îmi oferă de banii ăștia? ”The most accurate replica of AKMS cal. 7,62 mm”, adică tot o replică și nicidecum o armă reală transformată pentru airsoft. Dacă te uiți pe pagina oficială E&L o să vezi că, de fapt, ei fac cea mai ”accurate replica”. Real Sword se laudă că anumite componente sunt fabricate chiar la Norinco (ăsta e Cugirul lor). LCT le execută pe sistemul ”real assembly”, deci se desfac ca alea adevărate. Ai alte 3 variante la mai puțin de jumătate din preț, care îți oferă o calitate foarte bună a produsului - E&L, LCT sau Real Sword (ordinea e aleatorie). Pe oricare din ele poți pune un set de ”lemne” originale și efortul financiar nu se ridică nici pe departe la scorul din Polonia. Faptul că rupe lanțul cu cei 150 m/sec nu te ajută cu nimic la joc. Tot în topicul ăsta am mai spus că poți să-ți iei o bilă dintr-un pistol de plastic de sub 100 de ron și tot ”mort” ești, corect? 150 m/sec înseamnă mult efort pentru bietul gearbox, care nu e decât Cyma cu multe ranforsări, dar vezi specificația care spune că, la cerere, constructorul mai poate domoli arcul la sub 130 m/sec. Dacă merită sau nu merită să dai 998 de euro, numai tu poți decide. Dacă o vrei doar de panoplie, s-ar putea să nu renteze. Poți găsi AK-uri reale dezafectate la un preț mai mic. Ca să joci cu ea? Prețul nu îți garantează distracția.
 12. My precious! Deocamdată doar câteva poze. Trebuie desfăcut pt că este în concordanță cu noile legi din Taiwan și marchează un preafrumos 87m/sec. E un pistol un pic mai lung, ce să facem... Detalii după ce e adus în stare decentă.