Ciubi

Members
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Converted

 • Localitate
  Iasi
 1. Ciubi

  Arhitect

  Salutari. Este cineva dintre noi arhitect, disponobil sa ma lamureasca in legatura cu anumiti termeni de profil si, de asemenea, in privinta unor onorarii?
 2. Salutari. Organizeaza cineva jocuri in timpul saptamanii in proxima perioada?
 3. Up Macar guma poate are cineva de pe aici, din Bucuresti.
 4. Salutari. Cumpar urmatoarele: - guma Madbull rosie cu tot nub-ul aferent - nozzle original cyma (gearbox v3, pt. cyma cm050), cel de plastic - catare ak pentru cyma 050
 5. Va rog sa faceti o poza la gearbox (de deasupra), in care sa se vada prinderea patului mobil (in special ma intereseaza distanta dintre piesa fixa din pat si gb) si la imbinarea gb si camera de hopup.
 6. Ciubi

  smart hub tv

  Modelul este UE58H5203. Software-ul este setat pe autoupdate, asa ca ar trebui sa fie ultima versiune. Intre timp am mai cautat site-uri cu filme si pana acum merge relativ bine filmehd.net (doar anumite extensii) - am vizionat fara probleme doua filne de aproximativ 2 ore fiecare.
 7. Ciubi

  smart hub tv

  Are cineva un model similar (net doar pe fir) si a reusit sa il controleze cu smartphone-ul?
 8. Multumesc pentru raspunsul precis si rapid. Deci exista solutia, insa nu cred ca gasesc cablul acela cu switch pentru galaxy tab 3. Stie cineva ce e inauntru si/sau cum se poate replica?
 9. Ciubi

  smart hub tv

  Salutari comunitate. Am cumparat un tv (s*****g) care are tehnica noua (pentru mine), un soi de sistem de operare (browser si aplicatii). Televizorul se conecteaza la net doar prin fir. Poate ma lamuriti si pe mine cu doua probleme: - site-urile cu filme online pe care le vedeam uzual se incarca, insa nu pornesc filmul (ori incarca interfata si raman stand-by, ori nu o incarca deloc); - am inteles ca se poate controla televizorul prin smartphone, insa nu am reusit (tv-ul e conectat la router, se "vede" in retea, insa aplicatiile care le-am gasit in googleplay vor neaparat conexiune wireless, sau nu stiu eu ce aplicatie trebuie sa folosesc). Multumesc.
 10. Salutari. Speta: tableta cu W8, la care conectez un hub usb cu mai multe periferice. Pana aici totul merge perfect. Alimentarea tabletei se face tot prin acelasi port microusb (otg). Va rog sa-mi spuneti daca stiti vreo metoda (am gasit pe net scheme pentru un cablu Y, insa in mufa otg exista un pin suplimentar, care ar trebui legat la plus cu un rezistor - in functie de valoarea acestuia kernelul "stie" daca trebuie sa incarce sau nu).
 11. Five finger death punch - Wrong side of heaven Pe mine m-a impresionat.
 12. Mersi pentru sfaturi. Merge asa de cel putin un an, pe post de sursa audio. Chipul grafic isi face treaba cu driverul generic, nu decupleaza si este rece. Am ales modelul (si) pentru ca avea modul IR; oricum nu imi mai iau alt laptop (poate doar o tableya cu w8), asa ca incerc sa scot ce se mai poate din acesta.
 13. Am citit forumurile hp si am incercat solutii propuse acolo, fara rezultat. Ce ma intriga e ca in knopix pot accesa rezolutia dorita, iar in W7 nu.
 14. Multumesc de raspunsuri, am primit aici idei pertinente mai multe decat pe un forum de specialitate (long live asr!). M-am jucat cu powerstrip, care vede ca monitorul e capabil de rezolutie mare, insa driverul placii video nu-l lasa; inteleg ca programiorul e pentru modificat parametrii monitorului in special (n-am reusit sa modific driverul generic VESA). Xpl00d, nu cred ca se blocheaza de la rezolutia mare (driverul nvidia nu mai merge la nicio rezolutie) ci de la anumite "feature" pe care le activeaza.
 15. Nu, laptopul il folosesc cu monitorul lui. Chipul grafic (nvidia) s-a dezlipit (problema comuna de design pentru modelul respectiv). Fara drivere video (doar cu driverul generic VGA), laptopul este utilizabil, doar ca are limitarea de rezolutie. Odata ce instalez driverul, banuiesc ca se activeaza functii care duc la BSOD. Asa ca sunt in cautarea unui driver generic modificat care sa-mi dea rezolutia nativa a propriului ecran (1440 x 900).