unhitlerr

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  TIMISOARA
 1. si odata cu bucse sau rulmenti.,cere si o presa.altfel nu intra ..corect
 2. inclusiv R85 are parghia de dezarmare,ceva copiat dupa psg-1.la fel e in interiorul magwell-ului.. daca baga baterie de voltaj mare ..are cadenta prea mare si trage de 2 ori .si evident ramane pistonul in fata.in loc sa se re-armeze.urmatorul clic pe tragaci.,este armare deoarece pistonul e in fata .in loc sa fie in spate .la mine are 165M/s ( doar jocuri private),pana acum nu a crapat nici un gb . inclin sa cred ca avea.sau are baterie prea mare .cand baga shi blowback.scade din cadenta.si merge ok . acest post are caracter informativ.jocuri placute.
 3. ......in ceea ce priveste GB-ul Torus.. are ceva ranforsari interne destul de bune.problemele intampinate de mine au fost ..ca la unele M4 nu mai intra asa usor in carcasa metalica( lower body),nu mai functioneaza corect '' charging handle''... ''pilonul'' care opreste carbunele de la tragaci in mod ''semi '' e rezistent.nu la fel ca intrun KWA..dar mult mai bun decat un ''ultimate'' de rezistenta...pana acum no problem-185M/s (evident ca nu are stresul de airsoft..adica mii de bile),o folosesc doar la tinta...dar de dus pana la puterea asta nu au fost probleme . pt rotile cu sasiu..alea legate intre ele...modelu mai nou...care au sasiu numa jos..costa o avere .+ sunt cam zgomotoase.montate 2 seturi pana acuma..una cuplata chiar cu pistonul de la Modify.replica trage 156M/s+blowback..tremors II.nici o problema pana acuma.cam tare pentru airsoft...atata tot. sunt incadrate cu cate o perechie de rulmenti de 8 mm in ele+scaunele in care se aseaza in gb ...reglabile in axe..adica ..(trebe cheie speciala)...pe sina (sasiu)..scaunele sunt pe filet..astfel incat la inchiderea gb-ului.sa aibe o centrare perfecta.dupa ce e inchis gb-ul...se strange cu o cheie scaunele....si e totul ok. mai multe detalii daca doresti.PM. respecte si jocuri placute
 4. am detinut replica respectiva o vreme... in spate am bagat un sling swivel,care ulterior a cedat ..iar in fata am folosit o carabina destul de zdravana....prinsa direct pe curea. uite un site ca sa iti faci o idee. http://www.bravocompanyusa.com/ salutari.
 5. le_cube...ai dreptate ,nu zic ca nu ..dar uneori mai dam de gard.voi da o explicatie pe pm.
 6. nu toate jocurile sunt publice . 9,6V 3600Mah
 7. teoretic un arc de aeg .care este scurt.nu prea face treaba intr-un gb de sr 25 .,cel putin asta la mine .mai degraba recomand arc pt gb lung gen (L85 by army,psg-1,sr 25 .) eventual link --http://www.airsoft.ro/CLASSIC%20ARMY-RESORT-PT-PSG1-300_2502 pe sr 25 A&k-165 M/s --http://unistore.ro/airsoft/componente-interne/arcuri/arc-165-element.html pe un sr 25 CA 171 M/s --http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Springs_Spring_Guides_AEG_Systema_Taper_Spring_200_for_PSG_1.htm--pe un L85 (army).142 M/s replicile de mai sus nu participa la jocuri de airsoft (publice) cred ca ,cu un arc SYSTEMA PSG-1 200%. un sr 25 ar genera 130-140...(mai tai din arc.) asta este la replicile mele...nu ma pot pronunta pentru alte replici.
 8. da vin ai eu cu ceva poze.... am un ak (mai cocalar..) trebe vazut si ala
 9. un sr 25 are farmecul lui.e cam undita ce-i drept.
 10. dak accepti un sfat ,incearca sa pui un motor HI-torque,chiar si unul chinezesc dar care are magneti tari,consuma mai putin, ma crezi sau nu dar la v2-uri mai apare problema la platoul de contacte, exista posibilitatea sa fac un scurt circuit chiar acolo
 11. se poate adapta orice mosfet,e la fel ca la un psg1 schita e pe net asta daca te mai ajuta