Calin Banc

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Calin Banc

 • Birthday 10/14/1986

Converted

 • Localitate
  BN
 1. Calin Banc

  Proiect m UE

  Are, ca vine un tembel cu o replica aitsoft, leit arma reala la prima vedere, si da o spargere la o casa de pariuri! Eh, poţi face asta şi o brichetă ori pistol de jucărie sau ce mai ai tu în imaginaţie. Seamănă cu aia: GTA made me do this!
 2. Calin Banc

  ArmA 3

  De astăzi pe ramura developer a ieşit harta cea mare. Have fun! - http://blog.moricky.com/post/59384853947/game-maps#.UhuKsD9jI5V
 3. Calin Banc

  Sistem PC

  Caută un Sandy Bridge 2500k/2600k/2700k la sh + o placă bunicică capabilă de OC şi cuplate cu o răcire decentă plus o sursă brand de vreo 750w cât să-ţi ţină şi un eventual upgrade, o să fii ok vreme bună. un i5 stock te va limita tot mai mult, acum o să se înnece, chiar sever în anumite situaţii, în ArmA de exemplu - dacă joci aşa ceva şi dacă vei avea o placă video de la 660ti-ul acela în sus. SSD-ul nu-ţi va rula mai rapid jocurile şi aplicaţiile, doar le va încărca mai rapid.
 4. Calin Banc

  XBOX One vs PS4 vs PC

  De acord cu tine Cryptopsy. Mai văd pe forumurile din afara oameni ce aleg să cumpere jocul pe consolă chiar de au un PC ce l-ar duce în condiţii mai bune. Cam nasol când te gândeşti că acelaşi gamepad îl poţi vârî într-un PC şi să-l joci de pe canapea. Cu exclusivităţi m-am lămurit încercând să joc Alan Wake (înainte să apară şi varianta PC), Red Dead Redemption, Metro 2033, F1 şi... cam atât. Pur şi simplu controlul ăla pe dos, anapoda şi în general lipsurile a tot ce înseamnă o experienţă PC (control, calitate asupra imaginii şi a setărilor în general), m-au făcut să zic "pas". Partea cea mai simpatică era dată de inamicii retarzi ce aşteptau o grămadă înainte să tragă în RDR, numai-numai să am timp să-i ţintesc!. PS: Primul "sistem" de gaming a fost o consolă celebră Terminator 3, apoi un 386, un PC cu Duron 750Mhz şi Riva TNT 2, apoi .... Ceva mai puternic tot în facultate ori după am avut, după ce am luat din proprii bani.
 5. Calin Banc

  XBOX One vs PS4 vs PC

  Împart 3 gamepad-uri şi o ard pe 3 monitoare diferite. Fiecare se joacă cum vrea, îi o discuţie atât de fumată şi totuşi atât de actuală încât nu va deceda... până ce n-avem un Holodeck sau AI-ul din Enterprize în propria casă. Până una-alta, o consolă nu-mi va da aşa ceva - . Preţul mic iniţial la console îl plăteşti mai apoi în jocuri şi în alte minusuri. Sunt şi oameni ce se plâng că o placă video ori procesor e scump, dar trag ţigări de vreo 1000E şi alcool poate încă pe atât pe an, eventual câte un smartphone high end la fiecare 1-2 ani. Fiecare cu priorităţile sale, bani să avem măcar de unul sau două hobby-uri, dacă nu de toate.
 6. Calin Banc

  Battlefield 4

  Nu poţi să le ai pe toate, mai ales pe hărţi de oraş. Atâtea bube are BF 3 şi probabil va duce cu el în BF 4 că nu are rost să le scriu aici, prea multe, prea evidente şi cu siguranţă fără rezolvare. Dar aşa merge... uneori în lipsă de ceva mai bun şi cu nostalgie BF 2-ului şi când n-am ce juca în ArmA/Day Z. Mytzu, mai joc Il2 însă numai în SP, nu am timp din păcate pentru MP ori scule serioase.
 7. 1st. legal parcă te poţi duce până în 210-220 m/s, poate ne ajută cineva. 2nd. practic, la viteze mari ai de schimbat prin ea piese ce costă încă o dată cât replica and then some more. 3rd. vei juca singur ori cu alţi nebuni sau cu protecţii speciale 4th. toţi ce vreau 140-170m/s pe electrică (eventual şi auto) ar tebui întâi "botezaţi" ori făcuţi poştă de toţi jucătorii la limita MED-ului şi sub, să-şi dea seama ce frumos e să fii la capătul ce încasează bila, nu doar care-o trage. Iar 150-160 în căpăţână numai bine nu-i. 5th. fă-o să dea precis şi departe la vreo 110-120m/s pentru pădure, că nu ieşi la vânat de fraieri, ieşi să te bucuri de un joc.
 8. Cât timp n-o omoară în vreun boschet pe vecie, cui îi pasă?
 9. Pun vreo doua intrebari ca un simplu n00b ce mai schimba din cand in cand o bila duminica daca am cu cine: -nu era/este mai simplu si eficient sa apara in lege ceva de genul "o replica de airsoft, este in esenta o jucarie deobicei la scala a unei arme reale si care nu poate fi transformata intr-una indiferent de modificarile aduse cu ajutorul pieselor legal existente pe piata". -legat de utilizarea ei, nu se poate face astfel incat sa se prezinte in legislatie la fel ca oricare alta "arma" de jucarie? Ok, arata ca una reala, insa orice pistol cat de cat de jucarie care nu scuipa bile (eventual si brichete) poate se insele ochiul la fel de eficient incat sa fie utilizat in scopuri ilegale ca mijloc de intimidare. Asadar, dupa cum folosesti o bricheta ori un banal plastic sub forma de pistol, la fel ar trebui sa fie si cu asta cu consecintele respective... if possible. -legat de protectie, sa ramana in lege ca recomandare o pereche de ochelari si atat. -delimitare teren de joaca si alte "in plus" nu au ce cauta aici, mi se pare o mentiune excesiva and nothing more. Te vede cineva cu replica ori o afisezi aiurea? Ghinion, aceasi "soarta" poti sa ai si cu altele considerate "jucarii" de cand lumea si pamantul.
 10. "Libertatea mea merge până în punctul în care se intersectează cu libertatea ta". Dacă unul simte nevoia să umble în costumul lui Adam în propria-i casă şi veciniul îl vede, s-ar putea alarma chiar ei - "da' ce mă spionezi dom'le, perversule!". Pe de altă parte, celălalt i-ar zice "da' puneţi şi matale nişte perdele ori trage draperiile, că eşti direct în faţa mea când ies pe balcon!", ca să nu mai amintim de situaţia în care ai oaspeţi şi ieşind cu ei pe terasa casei, vecinul se fâlfâie frumos la câţiva paşi depărate. Legea merge până la un punct, moralitate şi bunul simţ nu sunt compensate de ea, ci cultivate de societate şi anturaj.
 11. Calin Banc

  Battlefield 4

  Faptul că puteai dărâma clădirile nu înseamnă că era mai ok. Pereţii se distrugeau în bucăţi prea evidente ce dădea de înţeles că totul e pre-baked; fizica aia fiind tare artificială... şi nimic nu se compara cu o mapă nivelată în 5 minute ca apoi să stai pe vine după nişte dărâmături pentru restul rundei.
 12. Calin Banc

  STALKER 2

  Păcat că-i F2P. Nu strica să urmeze exemplul Bohemiei cu ArmA 3 ca într-un final să avem un joc, deşi axat pe MP, mai bun, mai concentrat decât un free for all relativ banal.
 13. Calin Banc

  ArmA 3

  Vezi cum faci misiunea, s-o optimizezi cât mai bine că altfel o să-ţi omoare performanţa (depinde şi câţi o să vă jucaţi).