Anubis

Members
 • Content Count

  546
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Anubis

 • Birthday 02/02/1984

Converted

 • Localitate
  Sibiu
 1. Asta e platesti banane primesti maimute.
 2. Maicamea trebuia sa trimita un colet din Sebes la Timisoara. A mers la Urgent si ala a zis ca la Timisoara e greu si nu stie cand ajunge coletul. La Fan i-am zis eu sa nu puna. La un prieten i-au pierdut o bara de Jeep. Au gasit-o pe la Iasi parca, dupa vreo 3 saptamani, desi venea de la Bucuresti. Nu mai utilizati curierii. Is toti praf si pulbere. Mai bine posta romana. Incet dar mai sigur.
 3. Replica are cam 2 ani jumate dar din lipsa de timp am fost cu ea la 10-15 jocuri. Replica e cumparata de aici: http://www.airsofttaiwan.com/shop/goods.php?id=615 Magaziile sunt luate de aici: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=PW-MAG-WAM4&search=category&rs=Pro-Win%20GBB%20Magazines&catid=17&cat=486 RA Complete hop up RA innerbarrel set (6.01 mm) RA Steel bolt carrier RA Version Regular 3 burst kit NPAS kit 2 arcuri de buffer tube. Unul mai moale si unul mai tare. Magazia originala scapa gaz. Nu am reusit sa il repar. O magazie Prowin (nr 4) scapa si ea gaz dar este jucabila atata timp cat o pui prima. Se poate repara dar iarasi nu am nici timp si nici nervi sa o desafac. La pachet mai adaug: - un tub de propan cam jumate plin - adaptorul Madbull de incarcare magazii - o valva de magazie Prowin. Nu mai stiu daca e noua sau am schimbat-o pe vreo magazie. E munca de ciasornicar sa o desfaci. - trigger guard Magpull (pun si ala original in pachet) - pistol grip .... (pun si ala original in pachet) Pret: 3000 lei negociabil. Transportul il suporta cumparatorul. Plata in cont bancar si apoi trimit coletul sau predare personala in Timisoara. Poze: http://s1263.photobucket.com/user/AnubisTM/media/RA-TECH/20160203_133622.jpg.html http://s1263.photobucket.com/user/AnubisTM/media/RA-TECH/20160203_133610.jpg.html http://s1263.photobucket.com/user/AnubisTM/media/RA-TECH/20160203_133547.jpg.html http://s1263.photobucket.com/user/AnubisTM/media/RA-TECH/20160203_133600.jpg.html
 4. Anubis

  World of Tanks

  Aia e o misiune ce tine mult de bulan. Trebuie sa ii prinzi cum trebuie si sa mai ia si foc. Eu am facut-o dand foc de 3 ori ... cam overkill dar e ok. Problema mea e ca nu mai am timp de joc asa ca daca termin T55 cred ca ma opresc, oricum 260-ul nu e chiar atat de tare pe cat ar trebui sa fie avand in vedere cate cacaturi trebuie sa faci sa il iei. Mai repede grindui un tanc normal decat sa il iei pe asta.
 5. Anubis

  World of Tanks

  sa moara Daca dau la counter la artilerie se pune? Adica dau cu T92 la splah si sa si crape in acelasi timp.
 6. Un reportaj din Ilovaisk
 7. Un alt mod de a vedea lucrurile
 8. a mai primit si un coleg de al nostru un mail de genu asta. singura explicatie plauzibila este ca cineva chiar le-a spart baza de date si le-a copiat-o.
 9. ceea ce ai primit tu se numeste mail spoofing si este extrem de usor de facut. eu pot sa iti trimit tie un mail si sa zic ca eu sunt SRI. ar trebui sa vezi in header de unde a venit exact. si in plus de ce ti-ar trimite tie airsoft.ro un mail in engleza? este posibil sa le fi copiat baza de date, dar aia nu e chiar asa usor.
 10. Ucraina https://www.youtube.com/watch?v=wuWZFRLP5xI
 11. intrebarea este cine a doborat avionul si de ce mama naibii zbura un avion civil peste o zona de razboi ? Raspunsul este undeva la mijloc, nu cred ca o sa aflam vreodata adevarul, o sa aflam doar varianta celor care au invins. Si in aceeasi categorie, cat de retardat e razboiul: un operator de la banca din Kiev suna un separatist rus sa ii ceara inapoi banii imprumutati. Folositi subtitrarile. https://www.youtube.com/watch?v=w7G-Sl8IgnA#t=45 10:40