DACUL

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Romania
 1. Sa mai zici ca nu-i democratie in China. Daca faceau asta in state ii saltau pana apucau sa arda toate petardele.
 2. Asa cum spuneam mai sus , am facut curatenia finala in zonele de campare si din pacate nu am mai gasit alte obiecte . Daca s-au pierdut pe teren sunt extrem de dificil de gasit in "jungla de acolo" chiar si ceva mai mare. In orice caz , daca mai gasim ceva vom anunta.
 3. Noi mai avem o tura de curatenie in zona pe sfarsitul saptamanii. Daca mai gasim ceva va anuntam.
 4. Din ce a scris Mike se poate intelege ( dar nu e obligatoriu) ca bazele sunt in acelasi loc. Vedem noi la fata locului. Partea cu drumul e maxima, ce facem daca la punctele de trecere se intalnesc doua plutoane inamice?
 5. Multam mult. Poate la anul reusim si noi .
 6. Ok ora notata , cam tarziu pentru musafiri , dar legea ospitalitatii ne obliga sa oferim servicii complete. Sper sa va placa tratamentul.
 7. Ok asta la avion. La masina cat a fost? Timp de mers si bani.
 8. Mergeti cu masina sau avion? Daca mergeti cu masina cam la ce pret ajungeti? La avion am calculat si noi. Problema este timpul consumat cu drumul dus intors si nu in ultimul rand pretul excursiei.
 9. Tigari nuuuuuu? Nici macar nu mai intreb de alte surse de incalzit interne ( pentru joi seara). Acu' serios, lista e mai mult decat completa si din experienta cam ai nevoie de cele de mai sus.
 10. Zona veche este parc national, aia noua nu este dar cica nu permite accesul cu vehicule ca nu prea sunt drumuri. Ne lamurim noi la fata locului. Eu intrasem pe la voi sa spionez ceva despre organizarea voastra si nu gasesc nimic de genul. Hai spuneti ceva in sensul asta sa stim si noi rebelii
 11. DACUL

  Eventuri nationale

  OVERLOAD CREW ARE PLACEREA DE A VA INVITA LA OVERLOAD V IN PERIOADA 4-6 SEPTEMBRIE 2015
 12. Dorim sa multumim tuturor participantilor la Overload 2014 pentru entuziasmul de care au dat dovada. Vom reveni ( cand ne vom reveni ) cu informatii mai multe despre joc si organizare. Daca aveti poze sau filmari va rugam sa le transmiteti si catre noi . Va multumim.
 13. Vezi ca pe forumul BW cauta unii bilet: http://borderwar.cz/forum/viewtopic.php?f=35&p=25926#p25926
 14. Multam de info. Imi pare rau ca nu puteti veni. Poate la anu`.