Hoot

Members
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hoot

 • Birthday 03/18/1974

Converted

 • Localitate
  Romania
 1. Intodeauna se va gasi cineva care sa incerce sa fenteze regulile; dar ce face atunci cand se loveste de lege? Initiativa lui duMi e super ok. Fara sa bat campii mai mult, acum cativa ani a trebuit sa schimb domiciliul, si surpriza, airsoftul pe care il stiam eu nu prea batea cu ce era aici, in sensul ca replicile mele erau brusc in afara legii. De ce? Aici regulile sunt simple: 1. jucariile astea sunt asimilate prin lege armelor de foc(detinere, transport, utilizare); 2. ce trece de 0,5J NUMAI semi prin constructie 3. nu are certificarea si F-ul aplicat de autoritati = intalnire cu autoritatile. In primul moment am crezut ca astia nu sunt intregi, dar legea e lege si nu se joaca cu asta. Asa ca replicile mele au devenit de domeniul trecutului. Nu e un lucru deosebit sa vezi cum politia viziteaza locatiile si verifica tot ce arunca bile. Si se si pricep. Asa ca mai bine va stabiliti voi regulile decat cineva care nu a pus mana in viata lui pe o replica.
 2. EU Firearms Directive (Voting took place on the 14th of March 2017) http://www.euroairsoft.org/eu_vote_success/. Prin noroc, dat fiind ultimele evenimente din Europa, au mai ramas destui cu capul pe umeri incat sa faca diferenta intre sport si paramilitar. Chiar si in Parlamentul European.
 3. GC este full metal, iar CM este cu Nylon Fiber Body dar cu un mosfet gata instalat si Electronic trigger module.
 4. Hoot

  POZE

  La mulți ani! Salutare la toată lumea ! Nu mai face nimeni fotografii ?
 5. Frumos! Intai slujba la biserica, si apoi bataia generala! Salutari din alte parti si distractie multa! Master O'neil acum aduci cate 3 incepatori odata...cata putere de convingere domle..
 6. Distractie placuta baieti! Colegu' ramane pe data viitoare... prastia mea e inca neputincioasa...
 7. Din pacate, data viitoare o sa fie mai tarziu de duminica; luni plec inapoi la munca.
 8. Am aruncat o ocheada pe aici, da' nica; toata lumea s-a haiducit... Nu tu Colegue, Teleac, Zombila.. ca sa nu mai zic de Stargate O'Nila Ajung si eu acasa, si la Bacau liniste... ati ramas la cehi? sau ati fugit la codru? Bafta multa la bile pe spinare si distractie cat cuprinde!
 9. Nea Le vieux, inca nu am plecat, voi distractiva ca a dat caldura!
 10. Daca vreau sa rad, citesc posturile voastre. O'Neil, iti vand eu pontu'; Colegu' are un ceaslov vechi cu descantece (mostenire de familie), asa ca ai grija, ca daca il superi vine la joc cu el, si daca il deschide, ai pus-o. O slujba scurta, doua-trei matanii, si te-a ciuruit... )
 11. OK. Poate imi dai tu un telefon sambata seara, sau te sun eu. Merci
 12. Daca ma serveste cineva cu un pumn de bile, poate reusesc sa ajung si eu. Ps. Bilele le vreau sa le primesc in punga desigur, nu altundeva; imi cer scuze daca am indus pe cineva in eroare Dupa cum se anunta vremea, merge scenariul:,,impuscati renii Mosului, si la urma pe bosorogul intepenit pe horn'' daca e amabil Colegu' sau altcineva sa-mi dea si mie un telefon cu locul de desfasurare a ostilitatilor
 13. Hoot

  duminica 18.09

  Fugareala placuta prin padure baieti!