ghostTM

Members
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ghostTM

 • Birthday 01/15/1972

Converted

 • Localitate
  Timisoara
 1. 58 e cu 56 prea mult. Parerea mea. De amator. Adica mie imi plac la pachet de cate doua... poa sa fie si sase, nu mai mult. Din nou, parere personala.
 2. stiti cum am devenit eu din un animal al traficului (injuraturi, puleli etc) un om care nu se enerveaza NICIODATA??? Dar N I C I O D A T A !!! Bineinteles, atata timp cat am baterie la telefon. 2048!!! E genul de activitate pe care o poti avea la coada (la semafor, bariera, whatever) dar la care ii poti da "off" fara sa te stresezi in momentul in care masina se misca. Fara ea devin Hyde!!! Cu stima, dr. Jekyll.
 3. ...cred ca se invarte motoru ampulea. In lover e baiu. I know, I'm boy-genius.
 4. Talentul meu de supererou: nasc dispute.
 5. offline maps: sygic. navigare online: waze. Prima o folosesc in mod uzual. A doua in afara localitatii. De cateva ori m-a anuntat si unde e radar mobil, deci isi merita banii din plin. In plus, e gratis.
 6. Macar unii reactioneaza, nu stau capra. Bravo lor.
 7. Salutare natiune, M-am gandit sa imi duc prichindelul la Aventura Park in weekendul 12-14 august si... niet cazare pe booking sau turist. Daca avet vreo informatie, numar de telefon, recomandare etc. ma intereseaza astfel: - sa fie in Brasov sau undeva pana in 25km in jurul Brasovului - sa nu fie mai mult de 200 lei pe noapte Orice ajutor e binevenit. Multumesc.
 8. ghostTM

  Bacul la fizica

  Nelamuriri legate de bac: Dai sau iei? Dai bacu? Daca da, de ce l-ai lua? Daca vrei sa-l iei de ce sa-l mai dai? De aia mi-a placut mie matematica...
 9. Daca tot e nemuritor topicul... Pai ma omule, de cand tot citesc chestii faine scrise de tine... nici eu nu mai stiu. Deci clar esti un nemuritor. qed.
 10. Arata in un mare fel... Da mai incolo niste info legat de rezistenta, alea alea. Am zis ca arata super?
 11. ghostTM

  Problema PM

  Eu chiar credeam ca sunt special! Acum va trebui sa traiesc cu dezamagirea ca nu...
 12. In afara cazului in care ai burta prea mare (sau umbra prea mica... in fine) nu inteleg de ce ai vinde trei punct cinci punct unshpe. UP!!!