Chrome

Members
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Chrome

 • Birthday 04/04/1986

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Chrome

  Intrebare Cal. 4.5

  Multumesc de raspunsuri , Crazy ce mi-ai dat tu am citit si eu doar ca sunt mai greu de cap si nu am inteles nimic. Deci nu. Din ce am inteles eu se incadreaza la arma de tir daca nu ma insel nu ?
 2. Salut , doresc sa ii intreb pe cei care sunt cu legea mai la zi ca mine ( am cautat , am citit dar nu am inteles nimic. ) Vreau sa achizitionez o pusca cu luneta cu alice de 4.5 care mai este legea in vigoare ? Am voie sa o achizitionez in ideea in care nu am nici un fel de permis de port arma ?
 3. Doar pentru o simpla curatare presupun ca iti poti face alta din alt material , nu am avut g36 dar presupun ca este o simpla tija ...
 4. Vin si eu cu o intrebare in vederea posibilitatii de a venii la un joc , sunt din moinesti momentan cu toate ca la profil scrie bucuresti as vrea sa stiu si eu unde se joaca in bacau si daca se poate sa imi explice cineva punctul de intalnire si cateva repere. Multumesc.
 5. Cum zice si titlul vand Sony xperia Z ultra ... postez link de pe OLX. http://olx.ro/oferta/sony-xperia-z-ultra-ID4728U.html Pret pentru forum : 800 putin negociabil.
 6. Am chiar modelul din filmulet de la inceput , nu este scos la joc deocamdata dar din teste imi place la nebunie , sunt fost posesor de m4 dar imi place si Ak-u la nebunie.
 7. Era la schimb deaia nu are preț Si ca sa fie toata lumea multumita pret : 200 lei.
 8. Schimb Action Camera Chameleon ATC Dual lents cu vesta tactica multicam. Dual FOV 170º lenses Independently moving dual lens system Auto-sync split screen (720p per lens) 180º adjustable shooting angle Fit with ATC mountings Splash-proof Built-in battery with up to two hours of battery life Poze http://postimg.org/gallery/2uk6az7d4/
 9. Cum zice si titlul schimb Casti Gaming Gioteck Ex-06 wired, aduse din Anglia noi la cutie , cu dropleg pentru colt 1911 . Multumesc.
 10. Am dat si cu search si cu google nu gasesc nimic care sa ma indrume spre un magazin de airsoft din Bacau.