Orson

Members
 • Content Count

  2,512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Converted

 • Localitate
  Sibiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vand Vesta IOTV Custom Armor Group cu toate accesoriile + kevlar pentru fiecare. Protectiile pentru gat si clavicula au kevlarul cusut in ele. Noua, nefolosita, Marimea M. Pret : 800 Ron Contact : 0749.548.549 (intru destul de rar pe forum, e mai sigur sa ma contactezi direct)
 2. Cumparat de pe Emag acum cateva luni. Grantie pe viata. Memorie notebook Kingston ValueRam, 16GB, DDR4, 2133MHz, CL15, 1.2v Pret : 450 Ron Contact: 0749.548.549 (intru destul de rar pe forum, este mai sigur sa ma contactati direct)
 3. sau intrebam pe aia care au avut un nr decent din fiecare si in functie de gradul de profesionalism pe care l-au demonstrat pe teren, or sa aiba cel mai bun feedback.
 4. tragea ala din spatele copilotului, ceva perfect legal caci era complet expus. atentia pe care ne-ati atras-o la cort a fost din lipsa de activitate. in 2 minute de la sosirea la fort, v-am trimis la corturi. edit: cu usa deschisa, ai voie sa tragi cu pusca in spatiul dintre usa si stalp, ala e momentul cand jucatorul este 50% expus; portiera a fost de FIECARE data complet deschisa pentru a NU INCALCA REGULILE sau a le submina in orice forma.
 5. ciudat, ca vitara de la rebeli avea caracteristici comune cu SUVul cu turela de la contractori, fata era complet blindata pe cand spatele a fost lasat la discretia bilelor. Unde erau geamuri inchise, au ramas inchise pana la final iar unde nu era nimic altceva decat o "podea" intr-un vehicul a ramas la latitudinea combatantilor sa traga in si din ea.
 6. Vitara de la rebeli si-a facut treaba conform regulamentului, al ei sofer si echipaj a fost urmarit de catre arbitrii si trustee si nu a existat niciun fel de "precizare".
 7. Experienta la event este diversificata dar, vorbind cu multi dintre membrii factiunii rebele am ajuns la concluzia ca eventul a fost un succes din multe puncte de vedere iar organizatorii au muncit si participat la "evenimente in-game" cu un efort sporit si o dedicatie deosebita. Dpdv personal, ca "sofer de transport pentru soldati" m-am distrat pe cinste si noi am facut tot posibilul sa ne sustinem rebelii pe toate fronturile. UdD multumeste tuturor organizatorilor pentru event cu scuzele de rigoare pentru usoarele incidente create, speram ca vom putea participa si anul ce vine.
 8. http://www.ebay.com/itm/-/111708784427? http://usa.yamaha.com/products/music-production/accessories/headphones/hph-mt120_w/?mode=model sunt puse si pe ebay, accept orice oferta
 9. Maxpedition Rollypolly orange 80 ron fix Trusa prim ajutor IFAK cu de toate 165 ron