Agent 47

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Agent 47

 • Birthday 01/22/1977

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Iti multumesc pentru lamuriri, acum vreau sa-ti cer parerea despre produsele din lista , cum ti se par? Asta daca ai chef si rabdare
 2. Am inteles, dar calitativ cum sint produsele? Se plateste transport, vama etc? O comparatie la aceleasi doua produse la Taiwangun vs Gunfire.pl arata ca Taiwangun e cel mai ieftin... Merci!
 3. Salut, Ce pareri (bune si rele) aveti despre achizitia de replici si echipament de pe Taiwangun? Mai precis vreau sa cumpar urmatoarele: http://www.taiwangun.com/en/electric/608-2-jg http://www.taiwangun.com/en/aeg-hi-cap-magazines/470rd-hi-cap-magazine-for-g36-sl8-series-boyi http://www.taiwangun.com/en/gas-4/g1911b-well http://www.taiwangun.com/en/gas-pistol-magazines/well-g4-5-5-1-7-1-1911b-series-green-gas-magazine-well http://www.taiwangun.com/en/red-dot-sights/red-dot-sight-1x30-acm http://www.taiwangun.com/en/holsters/pistol-bag-for-leg-woodland-8fields-2 http://www.taiwangun.com/en/helmet-protection/big-steel-protective-mask-v-2-woodland-cs http://www.taiwangun.com/en/vests-rigs/lightweight-chest-rig-woodland-8fields Mi-ar fi de mult ajutor parerea voastra, mai ales ca pretul per total este pe jumatate decit in magazinele noastre.... Multumesc!
 4. salut, Am o problema la sniperul meu MB06D mai precis tragaciul e cam tare....pot face ceva in sensul asta? Armarea se face usor, cilindrul se trage bine pina la capat, dar tragaciul e cam tare, se apasa greu....ce sa-i fac? Merci mult!
 5. Vind sniper airsoft Mauser SR Warrior + luneta Swiss Arms 3-9x52. Pachet complet, cutie, accesorii, factura, garantie. Poza reala. Noua in cutie, nescoasa la nici un joc. Tras in casa citeva bile. Nu am timp de ea (copil mic etc). Bonus, foarte important, geanta pentru transport special pentru sniper. Pret: 900 ron contact pm sau mess: christty_ro2004
 6. nu stiu daca e bine sa vorbim aici despre vinzari, nu?
 7. ar fi o treaba, daca e cineva interesat.... asa pot sa schimb...
 8. sa nu inteleaga nimeni gresit, e o replica superba, numai de bine despre ea, desi a mea e nou-nouta, am tras cu ea doar vreo 2 incarcatoare, dar vreau ceva mai manevrabil, mai versatil, sniperul este prea greoi..... luneta de pe ea e un Swiss Arms 3-9x 52....
 9. salutare! am o nelamurire si in acelasi timp o intrebare: vreau sa schimb platforma de sniper cu ceva mai manevrabil si versatil, ceva semi/automat, electric, dar care sa fie cit de cit egal cu sniperul (distanta, putere), sa pot pune pe ea o luneta, un laser point....dar nu stiu cu ce..... ce sfaturi imi dati? merci anticipat!
 10. Agent 47

  This is soooo funny

  no comment! O blonda cu prietenul se plimba pe linga o sosea circulata. La un moment dat ,gagiul,fan Mercedes,ii zice: − Uite un Mercedes Vito. Blonda ,lovita in sentiment,coace ce coace si la un moment dat,cand vede un BMW,zice: − Uite un BMW,boule!
 11. interesant si frumos bravo! tot sint pe cale sa-mi iau mp5, e bine de tinut minte
 12. sa vezi ce "cul" o sa fie cind s-or trezi proprietarii celor citeva palme de padure cind mergem la vreun joc sa ne ceara bani .... sau eventual sa ne ia la fuga ca de..... incalcam propritatea...
 13. cine poate sa o faca, sa o arda repede pentru ca se vor ivi multi oportunisti sau spuneti-le voi vizionari, care vor mirosi "bunatatea" afacerii si or sa ne-o dea pe la nas cand vor spune: "pai eu am amenajat arena, voi veniti sa jucati dar va costa 100ron/ziua de joc". sint de acord, acum daca sintem in menghina cu intrarea in legalitate......sa nu ne furam singuri caciula. si mai e o chestie, mie nu-mi convine ce zici tu, cu cocalares din mall sa vina la o bila ne stricam intimitatea.... parerea mea!