Agent 47

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Agent 47

 • Birthday 01/22/1977

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Iti multumesc pentru lamuriri, acum vreau sa-ti cer parerea despre produsele din lista , cum ti se par? Asta daca ai chef si rabdare
 2. Am inteles, dar calitativ cum sint produsele? Se plateste transport, vama etc? O comparatie la aceleasi doua produse la Taiwangun vs Gunfire.pl arata ca Taiwangun e cel mai ieftin... Merci!
 3. Salut, Ce pareri (bune si rele) aveti despre achizitia de replici si echipament de pe Taiwangun? Mai precis vreau sa cumpar urmatoarele: http://www.taiwangun.com/en/electric/608-2-jg http://www.taiwangun.com/en/aeg-hi-cap-magazines/470rd-hi-cap-magazine-for-g36-sl8-series-boyi http://www.taiwangun.com/en/gas-4/g1911b-well http://www.taiwangun.com/en/gas-pistol-magazines/well-g4-5-5-1-7-1-1911b-series-green-gas-magazine-well http://www.taiwangun.com/en/red-dot-sights/red-dot-sight-1x30-acm http://www.taiwangun.com/en/holsters/pistol-bag-for-leg-woodland-8fields-2 http://www.taiwangun.com/en/helmet-protection/big-steel-protective-mask-v-2-woodland-cs http://www.taiwangun.com/en/vests-rigs/lightweight-chest-rig-woodland-8fields Mi-ar fi de mult ajutor parerea voastra, mai ales ca pretul per total este pe jumatate decit in magazinele noastre.... Multumesc!
 4. salut, Am o problema la sniperul meu MB06D mai precis tragaciul e cam tare....pot face ceva in sensul asta? Armarea se face usor, cilindrul se trage bine pina la capat, dar tragaciul e cam tare, se apasa greu....ce sa-i fac? Merci mult!
 5. nu stiu daca e bine sa vorbim aici despre vinzari, nu?
 6. ar fi o treaba, daca e cineva interesat.... asa pot sa schimb...
 7. sa nu inteleaga nimeni gresit, e o replica superba, numai de bine despre ea, desi a mea e nou-nouta, am tras cu ea doar vreo 2 incarcatoare, dar vreau ceva mai manevrabil, mai versatil, sniperul este prea greoi..... luneta de pe ea e un Swiss Arms 3-9x 52....
 8. salutare! am o nelamurire si in acelasi timp o intrebare: vreau sa schimb platforma de sniper cu ceva mai manevrabil si versatil, ceva semi/automat, electric, dar care sa fie cit de cit egal cu sniperul (distanta, putere), sa pot pune pe ea o luneta, un laser point....dar nu stiu cu ce..... ce sfaturi imi dati? merci anticipat!
 9. Agent 47

  This is soooo funny

  no comment! O blonda cu prietenul se plimba pe linga o sosea circulata. La un moment dat ,gagiul,fan Mercedes,ii zice: − Uite un Mercedes Vito. Blonda ,lovita in sentiment,coace ce coace si la un moment dat,cand vede un BMW,zice: − Uite un BMW,boule!
 10. interesant si frumos bravo! tot sint pe cale sa-mi iau mp5, e bine de tinut minte
 11. cine poate sa o faca, sa o arda repede pentru ca se vor ivi multi oportunisti sau spuneti-le voi vizionari, care vor mirosi "bunatatea" afacerii si or sa ne-o dea pe la nas cand vor spune: "pai eu am amenajat arena, voi veniti sa jucati dar va costa 100ron/ziua de joc". sint de acord, acum daca sintem in menghina cu intrarea in legalitate......sa nu ne furam singuri caciula. si mai e o chestie, mie nu-mi convine ce zici tu, cu cocalares din mall sa vina la o bila ne stricam intimitatea.... parerea mea!
 12. tare mi-e ca legea cretina de la noi din ne v-a impune anumite reguli si limitari cu atitea cazuri idioate.....
 13. "In sfarsit o discutie de cacat s-a terminat cu happy end!" that's the spirit! Semper Fi!
 14. Agent 47

  Schimbare nume user

  nick actual: christty31 doresc schimbare in Agent 47 merci mult!