BenSilion

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BenSilion

 • Birthday 04/30/1981

Converted

 • Localitate
  deva
 1. Buna Hayabusa, sper ca nu fac vreun spam iar, dar nu am mai intrat de ceva vreme pe net si voi face o "tura" sa vad ce se mai intampla si ce mai e nou. Ref. la grenazi in romania m-ar interesa care magazin e mai ok pe partea asta, mersi.
 2. ref: Hayabusa Nu incerc sa ma transform intr-un spam Doar incerc sa organizez lucrurile una cate una si de asta vin cu completari, sper pana la sf lunii sa fie si un site cu domeniu propriu, dupa care voi completa post-ul cu adresa la care se vor gasii informatiile mai complete si mai usor, sper ca nu asta inseamna spam si ca nu deranjez pe nimeni, nu asta e intentia mea din contra..
 3. Salutare, vizitati pentru mai multe detalii: http://Airsoft-Timisoara.hi5.com
 4. Sti cumva un pret bun pentru Tornado, in sensul de un site cu preturi mai bune?
 5. cred ca se poate discuta si pentru restul tarii, poate chiar in zona asta Timisoara Deva, ca sa se bucure si cei pt care drumul ar constitui o problema..
 6. Apropo de grenade, una de mana pe la 100ron si buna, stiti de une sa cumpar?
 7. TEREN DE AIRSOFT AMENAJAT LA DEVA http://airsoft-timisoara.hi5.com
 8. TEREN DE AIRSOFT AMENAJAT LA DEVA http://AIRSOFT-TIMISOARA.HI5.COM
 9. aici vor aparea mai multe detalii: http://airsoft-timisoara.hi5.com
 10. ..acesta e link-ul de la locatie: http://wikimapia.org/#lat=45.8932341&lon=22.9000139&z=15&l=0&m=b ..sper ca merge
 11. este si la Deva un teren de 1 HECTAR, amenajat pentru jocuri de AIRSOFT si PAINTBALL unde se pot desfasura astfel de jocuri, se si inchiriaza arme pt jocurile de Pintball si Airsoft. http://wikimapia.org/#lat=45.8932789&lon=22.9001641&z=16&l=0&m=b http://airsoft-timisoara.hi5.com ..cand dai click pe link, exact unde e crucea, centrul hartii, tine mouse-ul 2 secunde nemiscat, e insemnat terenul ca centru de interes si militar, intre stadion si cetate e o strada care da in benzinaria Petrom, putin mai in sus pe strada care continua cumva intrerupt strada dintre stadion si cetate