DIA

Members
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About DIA

 • Birthday 11/30/1985

Converted

 • Localitate
  Piatra Neamt & Bucuresti
 1. Deci Task Force 26 - 2 bucati.
 2. Cu avionul care e cel mai apropiat aeroport de Härnösand? Ca pe Härnösand vad ca nu imi gaseste sa aiba aeroport. LE: Am gasit.
 3. DIA

  Cumpar 1 bilet BW8-TF225

  Se poate inchide
 4. In ce tara v-au oprit si ce anume au verificat? Eu sincer nu am fost oprit de cate ori am mers (masina de Ro).
 5. Vin din Belgia si cel mai scurt drum e prin Germania. Stiam de legile de acolo cu privire la replicile de airsoft, dar cititnd recent pe forumul BW m-au cam speriat oamenii. Asadar, venind doar cu o masina, nu pot sa desfac replicile si sa car separat gearbox-ul de celelalte parti, si oricum nu e cea mai buna varianta, a mai ramas ori sa ocolesc Germania (ceea ce nu e as face pt ca e aproape dubla distanta) sau sa trimit replicile prin curier. Intrebarea mea era daca astia de la BW au o adresa ceva unde se pot trimite chestii. Nu am gasit pe forum info cu privire la asta
 6. e primul la care particip, nu stiu unde e, iar pe site scrie doar ca e la 150km (LE: 1,5h) de Praga
 7. Unde se tine jocul pana la urma? Ca pe site nu scrie, iar la forum nu am acces.
 8. Merci mult. Pe multicam nu vad )
 9. Baieti, unde gasesc si eu niste parazapezi, de fapt nu stiu cum se cheama, sunt protectiile alea de ploaie pt tibie de vin peste ghete pana sub genunchi.
 10. DIA

  Vortex viper pst clona?

  Bah si cat m-am uitat pe toate site-urile... Merci man. Acu' tre' sa ma decid ca am vazut o Vortex la 240, ceea ce e mai rezonabil, dar tot mult.
 11. Stiti cumva vreo varianta mai ieftina a Vortex Viper PST pentru airsoft? http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?item=VORTEX-PST-14ST-A De fapt m-ar interesa ceva asemanator cu asta
 12. Clar. Si eu ma gandeam la asta din moent ce au zis ca wave 2 incepe imediat ce wave 1 se termina