aredin

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aredin

  O lacrima....

  Si forumul ACT e muribund, in coma serioasa mai degraba...ma intristeaza teribil. Parol. (ca fapt divers, cand intram aici dupa cateva luni aveam cam 10-15 pagini de topicuri noi sau cu mesaje noi, acum - trei)
 2. Cred ca este necesar un nume, o adresa si un numar de telefon portabil.
 3. Pot sa-l trimit gratuit prin Posta Romana daca ti-e usor sa transferi bani electronici. Pot sa trimit prin Posta Romana cu ramburs sau pot trimite prin curier.
 4. ...am avut emotii ca nu-l gasesc din nou (am patit asta cu cineva acum ceva timp, il pusesem la vanzare si cand omul a spus ca-l vrea, ia-l de unde nu-i). Piesa are 46 mm lungime.
 5. FYI, imaginile par sa nu mai fie disponibile.
 6. Hah, aiaaa era in poza! na, mi-a gresit ochiu, 'tui mama lui! Na, c-am strecurat o ironie, gura spurcata ce-am...
 7. Port incarcator pentru replicile manuale cu pompa AGM M500: (nearmat) (armat) - Se poate instala pe MOLLE in vedere celui mai bun randament, se poate agata si pe curea, imitatii MOLLE non-standard, insa va avea probabil un pic de joc. Voi testa acestea pe o curea de 2" si pe un rucsac Mil-tec. - Incarcatorul se roteste cand este expulzat din locasul lui, ceea ce am imaginat eu era putin diferit, imsa pare mai salbatic asa - ramane! - Distanta la care este aruncat este de ~14cm in unghi de poateee....~45 grade, sa zicem. Poate ar fi utila o filmare scurta...
 8. Poate puteti folosi partea moale de la arici, se gaseste in varianta auto-adeziva. EDIT: Mi-am adus abia acum aminte de - in unele cazuri se poate inlocui arcul de la opritor cu unul mai hotarat. Se apasa un pic mai greu dar nu iasa de capu' lui. Mai e nevoie sa stii si sa reusesti sa gasesti arc.
 9. Imi cer scuze pentru raspunsul tardiv - 170 lei.
 10. Ofer toate articolele la pretul de 270 lei.
 11. Railed gas block Madbull, cu zgarietura vizibila in prima poza, nu a fost montat pe replica - 50 lei Pe WGC arata asa: Trimit prin Posta Romana cu aventuri, pe cheltuiala mea pentru plata in avans, daca este acceptabil.
 12. 1. Toc pistol Black Hawk, RH, 1911 si clone (incercat doar pe TM Colt MEU), CB, in stare buna (set, inclusiv platforma MOLLE din poza) - 200 lei 2. Fast mag pistol ITW, x2, CB, in stare buna - 120 lei 3. Pantac MOLLE double pistol mag pouch CB, nefolosit - 30 lei Trimit prin Posta Romana cu mare placere, pe cheltuiala mea pentru plata in avans, daca este acceptabil asa. P.S.: Daca intere' pe cineva de ce le vand, iata motivul: intentionez sa cumpar alte doua - negre - si sa var in ele doua springere, na. Fastmag-uri am deja. ; )
 13. Nu Cargus a facut fuziunea cu nu-stiu-care alt curier si au sters din greseala cateva mii de comenzi din sistem, iar apoi, cand soferii s-au prins au inceput sa fure? sau aia sunt altii?