necuratu

Members
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. @hypo Daca te uiti atent scrie acum ca are 200 m/s cu bile de 0.3g. Deci practic aceeasi viteza doar ca nu mai sare in ochi. @stress Cred ca este deja evident care este viteza (245 m/s). Se poate afla cu urmatorul calculator: Luam viteza de 200 m/s cu bile de 0.3g. si rezulta 5.97 juli, ceea ce au si declarat cei de la airsoft cluj. Apoi pus in calculatorul 2 rezulta viteza de 244 m/s cu bile de 0.2g. Calculatorul: luat de aici: http://asiaairsoft.com/index_topic.php?did=23&didpath=/23.
 2. @alexclsi Intre timp am primit si raspuns de la magazin. Au cronografiat din nou replica si aparent acum dezvolta 200 m/s cu bile de 0.3g. @sebannu Este adevarat ca in lege nu specifica cu ce viteza. Asa poate avea 270 m/s cu bile de 0.12g si probabil 130 m/s cu bile de 0.8 de sticla/metal. Pana la urma unde se opreste o replica de airsoft si devine ilegal ? Presupun ca este la latitudinea organului si lasa loc de interpretari.
 3. http://www.airsoft-cluj.ro/replica-sniper-aps-apm50-upgrade.html Sniper pe CO2 cu 245 m/s Nu ma asteptam la asta din partea unui magazin destul de renumit/respectat in Romania. De la cocalarii de pe okazii sau olx nu am asteptari, dar faptul ca un magazin de airsoft vinde o arma supusa autorizarii ca arma de airsoft ar putea sa ne puna probleme ca si comunitate airsoft. Voi ce ziceti ? Later Edit: S-a rezolvat. Aparent replica are 190-200 m/s.
 4. necuratu

  Problema PM

  Si la mine apare tot "2 new messages", rog moderatorii sa rezolve daca se poate. Multumesc.
 5. necuratu

  Uluc AIMS?

  Arma e din poze e cu siguranta romaneasca, iti poti da seama dupa tubul de gaz care e la aceeasi unghi ca cel de 47, iar charging handle-ul e oblic (la mpi e similar cu ak, drept). Acuma daca proprietarul si-a pus ulucul pe aims din alta parte n-ai de unde sa stii.
 6. Shop-uri cu gear rusesc: - http://grey-shop.ru/ Au de toate, de la uniforme la casti, veste, etc. Au si produse originale SSO/Sposn, Ana, etc si replici Moddox, etc - RedAlliance - http://www.red-alliance.net/forum/index.php?board=34.0, se vand de toate, produse originale noi si used precum si reproduceri. - Alexandr de pe RedAlliance - http://www.red-alliance.net/forum/index.php?topic=21897.0, face la comanda casti, veste etc, inclusiv clona de Altyn cu mufe de radio Kenwood. Eu mi-am luat de la el o vesta Redut-m de care sunt foarte multumit de calitate. - http://www.redstar-militaria.de/ au clone de Partizan Harness si alte produse.
 7. Daca ar avea externele bune in rest nu e o problema, un gearbox complet de Cyma e 48$ nou. Am 3 cyma, si in echipa mai avem vreo 5-6 bucati. Toate au clasicele probleme cu prinderea de sling si catarea din spate. Am pierdut vreo 2 catari pe teren si restul sunt prinse cu elastic de bune ce sunt.
 8. Au scos si versiunea economica - 158$ pe wgc. Din ce am inteles de pe net pare a fi versiunea 1 de E&L, probabil fara quality control. http://www8.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=MACN-AEG-A105&search=special&rs=Electric%20Airsoft%20Gun%20-%20AEG&catid=1&cat=900&view_choice=a
 9. Pentru incarcatoarele midcap: 1. Ai respectat instructiunile pentru prima utilizare ? Bagi prima oara 10 bile, le scoti, bagi 20, le scoti, si tot asa pana il umpli complet. 2. Incearca sa torni putin ulei siliconic inauntru si sa-l lasi pana a doua zi sa isi faca treaba. Pentru hicap: Daca si la cel hicap iti face probleme (mai ales pe semi) inseamna ca ai putea avea o problema in gearbox (nozzle-ul nu se opreste unde trebuie dupa fiecare foc). Incearca sa o duci la cineva care se pricepe sa se uite in ea.
 10. Si la maine a durat recent 9 zile pentru un packet. Exemplu: Comanda in aceeasi zi de pistol + 2 magazii (replica de pe wgc, magaziile de pe ebairsoft). - magaziile - ajung in tara pe 26, predate la posta de cartier pe 29 mai -> 3 zile - replica - ajunge in tara pe 28, predata la oficiul postal 5 pe 5 iunie -> 8 zile - packet din rusia, ajunge in tara pe 23, predat la posta de cartier pe 29 mai -> 6 zile - packet din rusia, ajunge in tara pe 26, predat la oficiul postal 6 pe 4 iunie -> 9 zile Pana si trimiterile care au ajuns la vama au reusit sa mi le trimita la 2 oficii vamale diferite (OP 5, 6), nu stiu pe ce considerente. Ah, ca sa nu mai zic ca cele 2 packete pe care le-am luat pe 29 de la posta de cartier, unul a ajuns la colete externe, unul la colete interne, (2 cladiri diferite), desi erau ambele din afara UE.
 11. @alecu Mersi de raspuns @dumi Eu am cont pe facebook si nu prea il folosesc, ceilalti din echipa nu stiu sa aibe. Pana la urma am fost in alta parte si am jucat asa astia 5. Din cate stiu, la Dragomiresti este proprietate privata (cred ca si la Ciorogarla), si nu mi s-a parut normal jucam/facem antrenament fara acordul celor care organizeaza acolo. @kuminte Scuze de confuzie, eu de fiecare data cand am fost acolo erau doar cei de la Iron Sky care organizau, de aia am presupus ca este a lor locatia.
 12. Nu se mai anunta aici atunci cand nu se tine jocul intr-o anumita locatie ? Azi nu s-a jucat nici la Dragomiresti nici la Ciorogarla (Iron Sky). Inteleg ca a fost anuntat pe facebook ca este eveniment la Ploiesti si ca nu se joaca (la Dragomiresti), dar nu toti au Facebook sau il folosesc. Azi am fost 5 oameni care am pregatit echipamentele degeaba, ca sa ajungem la ambele locatii si sa vedem ca nu e nimeni. Cand se posta intrebare pe topicurile aferente gen "Se joaca maine la locatia X" se raspundea ca daca nu se anunta inseamna ca se joaca. Daca era vorba de joc privat la Ploiesti (doar echipele invitate, etc), se putea pune un anunt gen "Maine nu se joaca la Dragomiresti/Ciorogarla, mergem la alta locatie, etc).
 13. Ar mai putea fi de la mag-uri daca zici ca iti merge cand le pui cu mana. Mie mi s-a intamplat pe o replica Classic Army daca foloseam magazii de la alti producatori sa imi impinga camera de hop-up cu cativa milimetri in fata (spre teava) si din cauza asta sa pierd compresie foarte mare. Magaziile de la producatori diferiti pot avea gaura pe unde ies bilele la o distanta diferita cu 1-2mm (tolerante diferite) si sa pierzi compresie pe chestia asta. Mai ales daca ai facut-o pe bucati, ai grija sa ai un arculet puternic care sa iti impinga camera de hop spre nozzle. Incearca sa te uiti prin usita prin care reglezi hop-ul cum se aliniaza camera inainte si dupa ce bagi magazia. Daca e la distanta de gearbox dupa ce ai bagat magazia, e posibil de aici sa fie problema.
 14. Care e regulamentul ? Ce limite de viteze sunt permise pentru fiecare clasa in parte ? Ce limitari sunt la incarcatoare, mid/high cap/drum mag ?
 15. Posta romana a inceput sa te avizeze in viitor. Data de azi e 20.05