Basty

Members
 • Content Count

  701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Cluj Napoca
 1. Momentan depunem eforturi sa gasim alta solutie pentru "distrugerea" vehiculelor. Suntem constienti de riscurile pe care le implica metoda curenta si nu am uitat lectiile invatate in 2016.
 2. Nu-l lăsați pe Ruairi, că spamează și inflamează. #numazic
 3. 2 ani mai tarziu, s-au vandut toate. Multumesc, doamne-ajuta, numai bine.
 4. Lost & found 2016 Click! Vă rugăm să ne contactați dacă recunoașteți vreun articol.
 5. OVERLOAD 2016 - The Battle of the Red Gorge s-a încheiat. Dorim să le mulțumim din suflet participanților pentru timpul și efortul depus în asigurarea unui joc de calitate, cu momente frumoase, cât și pentru respectul și disciplina arătate pe teren. În mod natural, pe parcurs au fost și excepții, excepții pe care le vom adresa în curând. Ca în fiecare an, așteptăm impresiile voastre atât aici cât și pe pagina noastră de Facebook. Eventul OVERLOAD are nevoie de feedback-ul și implicarea voastră pentru a menține un standard ridicat pe scena event-urilor airsoft din România și Europa de Est.
 6. Basty

  Romanian lock down

  DIICOT, Sky News, ring a bell?
 7. Dorești să faci parte dintr-o anumită companie, sau să fii repartizat alături de prieteni? Poți să ne comunici preferințele tale până pe 31 iulie la adresa staff@overload.com.ro Detalii veți găsi aici
 8. ANUNȚ IMPORTANT Am identificat o tentativa de scam / phishing originand de la adresa overload2016.staff [at] gmail.com și alte adrese similare. Vă recomandăm să nu dați curs indicațiilor venite prin email de la adresa respectivă, să nu oferiți detalii personale sau orice alte informații cerute și să ne contactați de urgență sau să faceți forward emailul cu full headers către adresa staff@overload.com.ro cu cc basty@overload.com.ro Menționăm că adresele @overload.com.ro sunt singurele adrese oficiale ale OVERLOAD Crew.
 9. Basty

  Bacul la fizica

  Eu unul apreciez interventia lui Darph. Am citit-o cu interes.
 10. Newsletter-ul OVERLOAD - Ediția Iunie 2016 ...aaaaand click
 11. Prezentăm o nouă facțiune pentru OVL 6 --- Având în vedere volumul înscrierilor din acest an și multiplele cereri de a face parte din forțele speciale, am decis înființarea celei de-a treia facțiuni pentru Overload 2016: The Battle of the Red Gorge. Facțiunea se va numi “Extra Special Forces” și va fi compusă strict din forțe speciale, cu misiuni super speciale. Ca și noutate în acest an, vom pune la dispozitie și un vehicul special echipat pentru transportul trupelor extra speciale, atât în cât și către terenul de joc. Puteți consulta mai jos o imagine cu vehiculul pregătit de luptă. Bineînțeles, vom oferi și patchuri gratuite, în aceleași condiții prezentate până acum. Cei interesați sunt invitați să caute opțiunea de înscriere în forțele extra speciale din cadrul formularului de înscriere actualizat. Peace out!
 12. Cu fiecare ediție încercăm să îmbunătățim experiența OVERLOAD, așa că am decis lansarea unei serii de chestionare care să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Vrem să știm așteptările voastre, ce vă (re)aduce an de an la OVERLOAD, ce v-a condus spre alegerea unei facțiuni în detrimentul celeilalte și orice alte informații vreți să ne transmiteți. Prin urmare, vă prezentăm Chestionare OVERLOAD – Episodul 1
 13. https://www.facebook.com/groups/771592116262911/?fref=ts