Chryys

Members
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Chryys

 • Birthday 01/11/1984

Converted

 • Localitate
  bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se vinde ce se vede in poze, adica pistol+ 2 maguri marui+ holster. Mentionez ca nu am folosit pistolul in ultima vreme (folosesc altceva), are urme normale de uzura (putin julit unde prinde holsteru), in rest impecabil, a fost gresat corespunzator. Momentan ambele maguri scapa gaz (pe sus), nu il mai folosesc, am pe undeva supape originale cumparate (le caut) si trebuiesc inlocuite, sau unse garniturile. Am 5 pistoale, el nu mai intra in planurile mele, este altul pe drum deja. Viteza ~90m/s https://imgur.com/a/Dz9Q1jm A vazut doar gaz abbey si bile bune, magul suplimentar a fost cumparat de pe airsoft.ro, exista si acum pe stoc atat mag cat si piese de schimb pentru el. Pentru mag Click AICI pentru piese click CLICK AICI POZE AICI - https://imgur.com/a/Dz9Q1jm tel 0745857307 pret pachet 550 lei
 2. Merg. Cilindrul e problema la mb03, daca il schimbi complet e ok.
 3. Trebuie modificat hop-ul pentru bile grele, dar vei avea probleme la distante mici, sub 40m, adica tintesti piept si dai cap, sau peste. Trebuie sa iti cunosti replica unde trage la distanta respectiva.
 4. Am avut cateva incercari si eu, dar nu am ramas convins de nici una dintre metode, respectiv: Cyma Glock18c electric - 2 bucati una pe lipo una stoc Viteza 60m/s, suficient pentru 10m, dar se aude ca un aeg ASG mk23 nbb - silentios cu amortizor, dar exagerat de mare si precizia este discutabila. 105m/s cu amortizor merge 20m fara probleme. Amortizorul are prelungire de teava, fara amortizor 85-90m/s daca retin bine. Preturi foarte ok pentru ce ofera, atat cele electrice cat si mk23-ul. Pistole mai seriose un tm 5-7 care nu are nimic de reprosat in privinta fiabilitatii sau preciziei dar fiind gbb face galagie si un px4 la fel. Preturile pe masura. Am mai incercat si un mp5k, dar era aproape cat sniperul de greu, cam incomod la transport pentru mine, dar cu plusurile de rigoare daca esti prins la inghesuiala. Momentan fac cu schimbul la jocuri intre 5-7 si mk23, de restul ne-am despartit amical. https://scontent.fsbz1-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/22712391_1498962646818233_1383613163327076319_o.jpg?oh=b52dcb6a3464eb5d2ef0a6192eae643e&oe=5ACC2A6F
 5. Se numeste slam fire. Cauza este uzura pistonului si a sear-ului din tragaci. Ce piston ai cumparat? posibil sa fi cumparat piston pe 90 grade si atunci nu semai declanseaza. Ai nevoie de un piston pe 45 grade.
 6. Eu nu, sunt full pdi, dar am montat cateva airsoft pro-uri si merg si acum fara probleme.
 7. Piesele airsoft pro sunt apreciate pentru pretul scazut si o rezistenta ok. Dar atat. Armarea este mai grea, miscarea pistonului/cilindrului sunt mai ciudate. Este o varianta de buget redus care functioneaza si pe termen lung. Singura problema este la camera de hop, care din fabrica la vsr/bar va trage dreapta. Trebuie remediata problema prin alta camera sau printr-un mod. Restul tine de finete, dar daca faci astea trage ca si ssg ul, la pret mai mic. Daca ai alte pretentii, cresc preturile si tot felul de artificii. ps: cred ca pot sa iti monteze ei piesele direct, dar nu e mare filozofie montarea lor.
 8. Nu este nimic scos din cutie peste ssg momentan. dar in aceeasi bani este, dar trebuie lucrat. Action army-ul il astept, banii sunt la pusculita, sa apara doar. Nu cred sa fie peste ssg stoc. Dar fiind compatibila cu vsr se schimba problema. ps: asta este action army-ul project A daca nu stie lumea CLICK AICI
 9. Este un kid pentru HPA, costurile ajung spre 1100 lei + butelia 250 lei. Se poate monta in replica stoc si poti sa reglezi viteza, fara alte daune chiar si la 180 m/s. Adica montezi kit-ul ala + replica, cumperi o camera, o guma si o teava si esti peste ssg24 in aceeasi bani aprox.
 10. 2.8kg+ luneta sa zicem ca e jucabila. Daca e compatibila 100% cu vsr10, nu vad sa existe probleme.
 11. In mare sunt compatibile toate, parca camera de hop nu intra ok, dar in rest nu ar trebui sa ai probleme.
 12. In general se aburesc daca nu circula aerul, gen casca sau palarie care sa fie pana la ochelari, daca ai masca se aburesc iar. Am ess crossbow, iar daca am grija sa nu fie lipita partea de sus a ochelarilor de ceva echipament, nu se aburesc.
 13. Daca nu sunt bio tra sa fie ok
 14. Le mai decoloram la soare daca trebuie E chestia ca sunt in europa si pe stoc si geoffs la fel. Nu sunt fan bile albe. Inamicul te vede 100% cand tragi cu bile albe si se uita spre tine. La alta culoare e discutabil.