Cosmo

Members
 • Content Count

  4,847
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cosmo

 • Birthday 06/18/1989

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cosmo

  World of Tanks

  Eu tot zic ca trebuie sa prinzi momentele alea de early spotting pe Prokh/Malinovka, sa lobezi shellu si sa te rogi la Serb.
 2. Cosmo

  REGULA MEDIC

  Oh, hei, oamenii aia chiar joaca airsoft. .. Stiu, venind de la mine e atat de futut de ironica si ipocrita treaba asta.
 3. Cosmo

  World of Tanks

  Care developer a facut misiunea de LT-15 fara sa se puna own damage la supporting poate sa ma suga de pula. Trebuia 4.000 supporting. Facut 6.400. (REPLAY) Asta dupa ce am rulat powercycle de Ru 251, T71 si Type 62, si daca cumva astea toate erau moarte in acelasi timp, ELC AMX. Si le-am jucat, nu suicide scouting. As vrea sa zic ca vai cu ce skill am dat in ei, dar nu, a fost pur RNG, iar finalul puteam sa-l joc ceva mai bine, dar am zis sa fac un stretch sa stiu o chestie decat sa las spotting XP-ul la T37 ala care venea cu boala. Sunt mai mandru de meciul asta, cu 2.5k damage si 2.3k spotting, care a venit si cu un mastery badge decat ce a trebuit sa fac pentru misiune aia, ca vorbeam de pus own damage. Si rewardul:
 4. Cosmo

  World of Tanks

  Date-n mortii matii de misiune. Actually, nu m-am chinuit foarte mult. I just realised i'm not a bad LT driver si am nimerit putin bulan pe steppes. 2.3K player assistence. 2.5k damage direct. 8 damaged/4 destroyed, 18/20 hits hit. Acu sa fac 4k assist x.x
 5. Fiecare tara Nato afaik are un contigent de murrikani pe standby. Trupe stationate acolo. E posibil doar sa fie o intarire a garizoanelor fiidca Putin.
 6. Cosmo

  World of Tanks

  FFFFu.. si eu nu am stiut. Got my feelers out, poate gasesc numarul de ieri.
 7. Cosmo

  World of Tanks

  Finally... A proper non-tomato.
 8. Cosmo

  World of Tanks

  Hand of Motherfucking Stalin Nu numai ca am leaduit, ca am dat, si ca a tinut sigmaul si rngul cu mine, dar cumva a ramas si destul pen din 175ul ala sa treaca printr-un side de IS6. Fuck me.
 9. Cosmo

  World of Tanks

  Cel mai mult ajung sa urasc stilul ala de joc clasic CS/UT. Stii harta, ai locurile X,Y,Z unde prinzi printre sase pixeli sa tragi si micro-locuri predefinite. Nu m-am chinuit sa invat hartile mot-a-mot decat in scurtele mele tripuri de passive scouting dar chit ca nu-mi creste W/Rul, i love a dynamic game. Si dinamic la un nivel perceptibil, daca vreau chestii abstracte ma duc sa plimb niste flote in Eve. PS: Replayul nu tine minte si dimensiunea minimapului.
 10. Cosmo

  World of Tanks

  Momentan luat tot... dar batchul nou care o sa apara.. 5 tance. Holy fuck.
 11. Pot sa intreb daca s-a vorbit cu cineva de teren? Sau jucatorii vor aparea din neant full gear langa Carrefour?
 12. Also, USA /never/ writes lower values. Sa-i futa cainii, dar ei trec intotdeauna cat costa ce iei. Intr-un final, daca se poate, recomand zona Euro.. desi aveti grija ca colete din UK care vin prin Parcelforce, in RO vin prin GLS... da, acel GLS oribil.
 13. E cu smecherie baietii. Nu au voie sa-ti desfaca pachetul fara sa fii prezent. Deci ei se bazeaza strict pe ce scrie pe colet. Daca nu intra in incidenta, si cum china de obicei scrie prostii gen 'used nylon 3$' o vesta ciras.. scapati fara taxe. Honestly, de cand cu vamuirea la BSI, nu am mai platit taxe pe nimic. Nu ca am mai facut super cumparaturi, dar chestii de 30-50 de dolari au trecut lejer.. inclusiv 1-2 chestii din SUA. 2DOR: Ebay, ebay, dar si pe ebay sunt firme. Ca ajunge sa-ti trimeata Nyo Gyan Bien din nush ce complex in loc de firma la care lucreaza, e altceva.
 14. Cosmo

  World of Tanks

  Nu poti sa muti intre natii, doar intre clase de tancuri.