Ady

Members
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ady

 • Birthday 11/01/1988

Converted

 • Localitate
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ca sa stea in picioare orice regulament propus pe ASR trebuie organizatorii de eventuri din Romania sa isi dea acordul si sa sustina ideea. Overload, Blitzkrieg, Civil war, Desert storm, La revolucion, Lupta pentru codrii de arama, organizatorii Paro, etc. din pacate implicarea lor tinde sa fie spre 0, in orice dezbatere de regulament. Daca in tara in unele orase vom face chrono pe criteriul jouli, ceea ce mi se pare de bun simt, dar la eventuri va fi conform s.b 1.2 atunci nu prea facem mare lucru.
 2. Parere personala, daca tot am dori sa mergem pe aceasta cale cu chrono masurat in jouli ar trebui sa fie o mica diferentiere: Gen P1, P2 masurare cu bile de 0,25 DMR masurare cu bile de 0,30 Sniper masurare cu bile de 0,40 Asa poti sa aproximezi ce energie in jouli poate sa aiba o replica. La eventuri sunt minim 3-4 chrono pentru masurarea replicilor. La jocurile din weekend in comunitate unde se joaca 30+ cred ca se pot aduna 3 chrono daca este nevoie.
 3. Posibil sa nu ma fi exprimat corect, altfel nu inteleg de ce esti asa suparat. Eu sunt de acord ca mk12 si G28 sa fie incadrate in clasa Dmr, chiar daca nu ar avea lungimea tevii externe de minim 18 inch. Daca G28 are, e foarte bine, am vazut la Ludus ca unu nu se incadra in clasa dmr dupa spuse organizatorului. P.s. nu esti primul posesor de G28 din tara Aici incercam sa gasim solutii, nu sa avem discutii in contradictoriu.
 4. Acolo va inselati !!! G28 are externa de 18 inchi. Masurarea din fata magului e AIUREA, desfaceti replica si masurati teava externa... filetu domnle...nu scapam odata de magariile alea. Cu flash hider si ak-ul e dmr ..
 5. O singura clasa Dmr. Arma lunga, nu se accepta SMG: low-caps/midcap Lungime minima a tevii externe: 18 inches/45,7 cm, fara prelungiri de teava/amortizor / handguard de minim 12". Obligatoriu dispozitiv optic cu magnificare pe replica minim 2x. Obligatoriu side-arm cu viteza <110m/s Viteza 125 - 140 m/s, MED: 15 m, semi-auto only In aceasta clasa sa nu se tina cont de lungimea tevii externe in cazul replicilor ale armelor reale care in real life sunt dmr: Mk12, G28, etc.
 6. Pentru siguranta jucatorilor suntem de parere ca jocul de noapte ar trebui sa fie: 110 m/s, semi only, ideal cu tracere, lanterne, nvg-uri, thermal-uri si alte avioane.
 7. Propunerea noastra: eliminarea clasei Saw 3, adica limitarea replicilor care au full auto la maxim 125 m/s. Avantajele saw-ului vs p2 sau dmr sunt mai sus mentionate.
 8. Din punctul meu de vedere, daca vom lasa o mica portita, se va profita de ea.(ca asa e romanu’) Astfel vor reveni pe teren hi cap, viteze mari, etc. Noi de exemplu, ii primim pe toti la jocuri, dar ii sfatuim ca primele achizitii sa fie mid cap-uri, downgrade daca e cazul, etc. Eu tot ii astept pe cei care organizeaza evenimente, ca fara ei, din punctul meu de vedere ne batem capul degeaba. Acolo apar discrepante in regulament. Unu accepta hpa altul ba, unu are dmr la 150, altul la 140, altul impune 110 noaptea, altii no rules si tot asa. Pentru jocurile saptamanale din tara, e greu sa impui un regulament, sau daca totusi vrei da participi te informezi in prealabil, daca participi sau nu.
 9. Eu vad S.B. 1.2 destul de echilibrat si usor de Inteles. Daca vrei sa joci P1 e destul de clar ce avantaje sau dezavantaje ai, la fel si in cazul Dmr. Daca facem un regulament simplu ca sa il inteleaga toti o sa vedem iar pe teren smg-uri la 140. Noi ne-am dori ca oriunde mergem sa fie acelasi regulament, indiferent ca masuram replica dupa rof, dupa jouli, dupa fps sau mps. Astfel poate si reprezentantii Ovl, Blitz, Cw, Paro si ale altor eventuri mari din tara vor intelege acest lucru si vor merge pe acelasi regulament. Eu ca si reprezentant al clubului ma asigur inainte de un event ca toti se incadreaza in regulment. E chiar atat de greu sa facem noi asta? In detrimentul unui regulament simplu? p.s noi jucam dupa S.B 1.2 in vigoare de cativa ani, fara probleme.