Ghost Leader

Members
 • Content Count

  1,386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About Ghost Leader

 • Birthday 05/11/1980

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. acelasi lucru si aici, nu pot sa am control asupra acestui aspect cand organizez un eveniment. din experienta personala, nu ROF-ul mare face "pojarul" ci bunul simt al celui din spatele tragaciului.
 2. La Sibiu nu avem probleme cu regulamentul SB 1 / 2. Cred ca atunci cand doresti sa schimbi ceva, o faci ca sa aduci imbunatatiri. Daca vrei sa modifici un regulament pentru a fi implementat la nivel national, cauti sa il faci cat mai usor de inteles si implementat. Limitare ROF sau trecerea nationala pe mufe deans mi se par niste batai inutile de cap, care in loc sa simplifice -aduc frustrari in teren. Ce incercam sa schimbam pana la urma? Vrem sa facem un regulament usor de inteles, aplicabil in 99% din cazuri sau unul care sa limiteze cele 1% din exceptii? Am sa urmaresc cu interes discutia si am sa aduc completari daca o sa fie relevant. Cred ca cei care au acces si nu se implica, sunt in aceasi pozitie ca si mine: Votez de votat, insa ce se voteaza?
 3. lista cu meniurile care le mai am poate fi consultata aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MVotoxea-7qRzbZb75E8dED0PIYMqsDvY6a0_Ji1jMU/edit?usp=sharing Toate meniurile contin FRH (incalzitoare chimice)
 4. MRE-urile sunt versiunea 2015, iar continutul fiecarui meniu se poate consulta aici: http://www.mreinfo.com/mres/mre-menus/mre-menus-2015/ lista cu meniurile care le mai am poate fi consultata aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MVotoxea-7qRzbZb75E8dED0PIYMqsDvY6a0_Ji1jMU/edit?usp=sharing pretul este de 37 ron / pachet