Mil

Members
 • Content Count

  1,537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About Mil

 • Birthday 09/25/1981

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. slide-ul argintiu e pentru glock 17 TM? cat ceri pe el?
 2. ce inseamna pt tine pretul pietei?
 3. Mil

  cumpar ptw stricat

  primesc donatie unu, ofer toata recunostinta mea.
 4. Mil

  Problema PM

  si la mine apar.
 5. Mil

  inbox full

  daca vreti neaparat, va trimit eu 2 mesaje ca sa fie pe bune. in alta ordine de idei, cred ca e o chestie de la server, asa apare si la mine.
 6. omul care era in dreapta soferului avea mana afara pe dupa stalp cu replica cu tot si tragea. asta in conditiile in care geamul de langa el era inchis. hai Ozoane sa nu ne futem in cur, stii foarte bine ca v-am atras atentia de 2 ori la fort.
 7. Hai cu salutare! Pro: Oameni noi si oameni vechi care au venit sa se distreze. Vremea, care in general a fost ok. Contra: Oameni (din pacate prea multi) care joaca la "rupt fasu", prea competitivi, prea disperati sa castige. Vehicule ingame ale caror ocupanti si conducatori nu au tinut cont de regulament (Vitara de la rebeli care avea mereu geamurile din fata ridicate, dar care avea tragatori pe locurile din fata si din spate). Lipsa de comunicare la nivel general. Numarul mic de obiective / misiuni. Ma asteptam dupa anul trecut la o dezvoltare a scenariului. Amenajare minimala a tot ce tine de zone de joc. Cateringul. daca nu esti in stare sa servesti mancare calda la 8 seara, nu te baga. Stiu, e greu sa ai conditii in mijlocul padurii, dar daca nu poti, nu te baga. Nu toata lumea e la masa la 2 cand aduci tu mancarea calda... Concluzie? Desi m-am distrat enorm (multumesc WTF si gasca pentru o companie mai mult decat placuta), asta nu a avut legatura cu organizarea sau cu eventul, in general. Never again.
 8. Mil

  Sursa hanorace

  eu am unul, nu sunt cele mai smechere dar sunt ok.
 9. e activat userul. de asemenea ne gasesti pe Facebook