Marshal

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Nick: Marshal, Glass Echipa: Airsoft Craiova Membrii: 25+ Localitate: Craiova
 2. Pentru mai multe detalii urmareste forumul nostru unde se posteaza toate jocurile de duminica. Te asteptam.
 3. Airsoft Craiova s-a simtit foarte bine la acest event, cu acesta ocazie vreau sa felicit organizatorii, baietii din factiunea noastra ( felicitari Meerkats, Malvado, bulgarilor etc. ); iar actiunea cu colindatul la HQ inamic ( Armata ) la care am contribuit si eu a facut toti banii. Felicitari pt organizarea comandamentului de la rebeli: Dacu, Tarry, Zeze, Dec, Mustang. Ne vedem la anu
 4. Airsoft Craiova s-a simtit foarte bine la acest event, cu acesta ocazie tin sa felicit organizatorii si Hoarda pentru acest joc ! For the Horde ! Ne revedem la BLITZKRIEG 2015 !
 5. Clubul Sportiv Airsoft Craiova s-a simtit foarte bine la acest event, felicitari organizatorilor! Vreau sa multumesc in special celor din plutonul 3 (la care am fost comanadant) pt. rezistenta fizica si psihica de care au dat dovada si celorlalte plutoane care au jucat pana la final ! Ne vedem la anu' !
 6. Clubul Sportiv Airsoft Craiova a fost placut impresionat de terenul de joc, de tabara, de cazare si masa. Ne-am simtit bine, multumim.
 7. Salutare din partea AirsoftCraiova (sierra 5, 6 si 7). Vreau sa transmit ca noi ne-am simtit bine si ne-am distrat la acest event, vreau sa multumesc lui Lucius si celorlalti pt. cuvintele frumoase spuse despre noi.
 8. Vine si AirsoftCraiova, dar momentan nu stim exact numarul de participanti
 9. Reapers AirsoftCraiova au platit integral pe 28.05.2010
 10. Salut si scuze de intarziere. Din Craiova: ReG ( Reapers ) 1 squad Scorpionii 1 squad
 11. Salutare din partea echipei ReG din Craiova (squad 7). Vreau sa transmit ca noi ne-am simtit bine si ne-am distrat la acest event. La mai mare !
 12. Salutare din partea echipei ReG din Craiova. Vreau sa transmit ca noi ne-am simtit bine si ne-am distrat la acest "event". La mai mare !