Jonathan

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Jonathan

 • Birthday 05/09/1987

Converted

 • Localitate
  Targoviste
 1. Salut! Am pierdut un mag de mp5 cyma, marcat. La prima hala de pe dreapta venind dinspre HQ-ul rebelilor(Tribal Wars 5). Mersi!
 2. Misto pozele, o mai asteptam la joc. >)
 3. Dupa o lunga pauzza de la joc, vreau sa spun ca am simtit o schimbare in comunitate, si ma bucura asta. Asteptam pozele de la "Remember" La mai multe Bile!
 4. Are careva toate pozele facute de Vali - Gunshop?
 5. 2 Things: De ce gafai cand stai pe loc? De ce ai subtitrari in engleza? cu cine vorbesti? )
 6. Jonathan

  Gear SET-Up

  Bah! Am lipsit si eu de pe forum ceva timp si acuma gasesc poze la Threadul de Gear-Setup, poze cu pescari??? Cum de??? Alecu Boss? )
 7. @Randy : Romana nu este prima mea limba, asa ca se mai accepta greseli gramaticale..si daca ai ajus sa imi ceri o poza cu un nemuritor dupa ce ca tiam explicat ca nu asa se rezolva, se pare ca nu sunt eu acela care are nevoie de lectii in Romana. Incontinuare acest topic este spam...dar asta este ultimul meu post pe acest topic. Bafta la Gargara
 8. @Doktor : Ptr a profesionaliza Airsoftul trebuie sa ii ingradim de potentialele probleme, ca in acel moment vor exista doar exemple bune asa ca abia atunci poti sa il promovezii. Drept Dovada, suntem in discutia aceasta de mai mult de o saptamana si 5 pagini in acest topic, si iata ca nici in acest moment nu sa concretizat primul post din acest topic... Potolitiva cu gargara si vrajeala.. fapte baieti..sau acesta este nivelul la care doriti sa jucati "AERMOALE"?
 9. pana nu este exclus nimeritorul/nemuritorul din comunitate sau se schimba acei oameni in persoane educate, nu se va rezolva nimic, nici cu albitri nici cu nimic, hai sa nu mai gasim alte solutii si sa transformam acest topic intr-o alta discutie care nu se termina. hai sa intelegem cu toti si sa ne mobilizam, dar asta este datoria fiecaruia. exemplu: Nemuritor sesizat=> puneti dead rag-ul, ial de maneca sau adu un GM (daca nu doreste sa se miste)=> la pauza cu toti jucatorii de la locatie, judecat la fata locului de toata lumea, iar daca este vinovat, rusinea il va curprinde sau data viitoare nu va mai fii primit din prima.....simplu
 10. acele doua cuvinte sunt pus pentru a caracteriza idea generala, nu consider ca este necesar sa intru mai mult in subiect pentru a deosebi jucatori pasionati, de cei care nu au ce face acasa si au ales sa fie robocop-i
 11. Bai fratiilor, topicul acesta este o idei foarte proasta, in special ca poate oricine sa posteze parerea lor, aici ar trebui sa intre doar team leaders sau macar numai anumite persoane care si-au dovedit cunostiintele si profesionalismul in Airsoft, fata de moderatorii Forumul, caci iei sunt cei care stau sa curete kktul lasat de voi pe acest forum. Sustin initiativa, dar restrictionati useri de a transforma acest topic intrun alt almanah de prostii. Rezolvarea situatiei cu nimeritori sau nemuritori, se face mai bine la fata locul, pe terenul de joc cu un GAmemaster, luati acel nimeritor/nemuritor si puneti-l in fata cumunitatii aflate la locatie si atunci se vor sesiza schimbari. Acum sa speram ca si obrazul nu este la fel de groasa ca si pielea jucatorului, ca atunci ramane la latitudinea fiecarui jucator. Este alegerea fiecarui jucator sa joace cu cine vrea, asa ca mobilizatii va si scoateti carnatii astia din airsoft si poate atunci o sa ne intelegem cu toti bine.
 12. Am folosit JBU, Xtreme, Excel, Blaster, G&G. Ptr cilindru auriu recomand dupa ce am folosit 8000 de BB-uri Guarder 0.28, fantastic in toate puncele de vedere, O singura observatie, nu le lasati la soare ptr ca au dimensiunea de exact 6.00mm si se pot deforma de la caldura excesiva, si aveti si grije cu praful si restu care se pot depune pe bile. Dar in rest, recomand cu mare Caldura Bilele Guarder!
 13. *Observatie* trei sferturi din topicul aceste este pur si simplu crap.. ca sa nu mai spamati si sa pierdeti timpul oameniilor care stau sa citeasca topic-uri pe care ii intereseaza, INVATATI si ASIGURATI-VA ca nu mai SCRIETI prostii... de 2 ori am vazut in topicul asta "scuze" pentru prostiile pe care leati spus, si nu este nimeni obligat sa stea sa va educe ca sa nu se ia vreaun "necunoscator" dupa voi. O sa transformati forumul asta intro enciclopedie de prostii, dezinformarii si minciuni. Respectati AIRSOFTUL si pe FORUM!
 14. Nu cred ca poti considera Airsofterii Europeni snobi..ai jucat vreodata cu vreunu? ai vorbit personal cu vreunu despre airsoft, eu zic ca aici se afla cei mai putin evoluati in airsoft, asa ca nu iti mai da cu pararea!