jokere

Members
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About jokere

 • Birthday 03/06/1976

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Asa cum zice si anuntul, VAND i9105 Galaxy S2 Plus Blue Gray - NOU SIGILAT! Pret vechi 990 -> pret nou 750 lei!!! GARANTIE / FACTURA din 23.01.2014 Contact 0742.243.588 O zi faina va doresc!
 2. jokere

  Rog a se sterge

  Cat vrei doar pe replica?!
 3. jokere

  World of Tanks

  Ideea asta sa ma las eclipsat de un grasuţ recunosc ca nu mi.a venit, eu ma ascundeam pe unde credeam ca nu ma vede nimeni si asteptam sa ajjnga un inamic intr.o distanta ok (din pct.ul meu de vedere) ca altfel abiaajungeau obuzele la inamic...ca sa nu mai zic ca nici nu.l şifonau macar... In fine...mercic oricum! ...sper sa fie mai ok azi ca zilele tracute a fost catastrofic!
 4. jokere

  World of Tanks

  Un curs intensiv de cum sa nu ti.o iei in 90% din jocuri cine.mi tine si mie?! ... E putin probabil sa am teribila bafta sa nimeresc in cele mai slabe echipe... Am incercat toate variantele (gen stat in baza, ascuns, alergat) dar cand mi.e lumea mai draga tancu face buuuum ...si pam pam gata! .... Mercic de orice pont in sensu asta ...
 5. jokere

  World of Tanks

  O sa abordez varianta fara gold momentan....cred...sa vedem ce iese. Abia astept sa ajung home sa aplic ce mi.ati zis )!
 6. jokere

  World of Tanks

  Multumesc fain fain! Ma apuc sa studiez ce mi.ati recomandat! O intrebare, XP la echipaj se face automat nu?! ...adica cu ca joci mai mult cu respectivul tanc?! Si, iertati.ma daca pun intrebari stupide... ... inca ceva, pot, folosind gold, sa.mi iau de la inceput un tanc performant?! Mercic!