RES

Members
 • Content Count

  2,277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Sincer cred ca plictiseala naste monstri! Dar daca dorim sa actualizam hai sa vedem cum si de ce? Cred ca se pun 4 intrebari in momentul de fata: 1. Ce regulament folosesti acum: 2. Esti nemultumit de regulamentul cel vechi : 3. Dece esti nemultumit de cel vechi: 4. Ce ai aduce in plus fata de SB Version XX: Eventual facem un sondaj sa vedem ce regulament se foloseste in gruparile mari si mici din tara... dupa ce toate astea au fost bifate putem vorbi de o modificare.
 2. Salve... tot ce e acolo... se vinde si pe Aliexpress. nu ma refer la cele originale Helicon. Copii dupa Helicon le fac chinezii nu cei ce le vind in speta LC. https://www.aliexpress.com/item/2017-new-IX7-Waterproof-War-Game-Cargo-pants-silm-Casual-tactical-Pants-men-mens-trousers-Combat/32806785226.html sau https://www.aliexpress.com/item/TAD-IX9-Militar-Tactical-Cargo-Outdoor-Pants-Men-s-Combat-SWAT-Army-Training-Military-Pants-Hiking/32422165882.html Ideea e vrei sa cumperi repede fara perioade de asteptari ... iar in caz ca marimea nu se potriveste sa poti face un schimb ... baga de la LC Daca ai timp ... cumpara de pe AliExpress. Cam asta e tot ....
 3. RES

  sambata 28.02.2015

  acum cu toate ploile aste prefer sa nu ar in padure, nu sunt tractor. Simbata pe 07.03.2015 poligon la ora 13.00
 4. Vaselina.... ce e aia? Ala e un senzor optic orice urma de mizerie il face varza. Daca ai pus vaselina multa dupa ceva vreme vei avea acceasi problema si cu celalat ECU pentru ca la turatia la care se invirte GB va arunca toata vaselina afara... si ghici unde se duce ... pe senzor. GB de la PTW il cureti periodic de praful adunat pe linga roti, orice urma de vaselina nu e benefica, aduna mizerie si blocheaza senzorul. Vaselina se pune putina atunci cind il desfaci de tot si atit. Cine stie poate ai noroc si e numai senzorul murdar. Chiar cine a curatat un astfel de senzor ... cum se procedeaza? Eu personal nu am ajus la faza asta dar e bine de stiut!
 5. E tiny il vind si astia de la Powair6 la conversia asta: http://www.powair6.com/en/stock-tube/2601-p6-ctr-conversion-kit-for-sytema-ptw-m4-black.html deci e compatibil dupa cum zic ei acolo.
 6. Daca tot ai dat placa jos nu ai verificat-o de contacte slabe si si alte minuni? Si daca ai tot constatat asta inseamana ..alta placa deci sari din 70 euro http://www.powair6.com/en/electronic-parts/427-etiny-advanced-ecu-for-systema-ptw-2008-full-auto-burst.html
 7. Zici ca ai schimbat Power Unit-ul sau ai schimbat Control Unit-ul? PU e cel de la baterie CU e cel de linga angrenaje. Ca zici tu acolo ..ascu... si altele nu inteleg ... !!! Problema de care ii zici tu pare mai mult a motor mort..gen colector sau carbuni.
 8. RES

  "PI LANGA SUBIECT"

  Vezi ca are Andriu ... sau avea instalat un ASCU pe un M. Am tras cu jucaria si am ramas impresionat. A modificat curasa tragaciului sa fie scurta apasarea si raspunsul era altul. Se apropie mult de un PTW.
 9. Salve! Mai bine ai incerca diferenta dintre PTW si Polarstar... eu la asta as reduce topicul. Poti pune Polarstar pe orice platforma vrei tu, AK de la Cyma pina la Inokatsu, M si G... Pe cind PTW-ul e PTW ... Recunosca ca chochetam la un moment dat sa marit PTW-ul si sa trec pe Polarstar... Mi-a trecut doar pentru ca un PTW mi s-a parut mult mai comod si fara cheltuieli adiacente.
 10. Free up - bocanci extraordinari - Am doua perechi P9 si P3
 11. Daca ai bateria in spate in pat ai facut o treaba buna. Pentru ca na... cind eram eu tinar G-urile veneau cu baterie in fata in hand guard ... era crima sa folosesti un amortizor deoarece trebuia sa il desfaci de fiecare data cind montai bateria si ceda filetul de pe teava. In rest sa iti verifici selectoarele de foc au proasta inspiratie sa de desfaca. Eu le-am dat jos de tot initial si am facut un canal in care sa se infileteze mai adinc acel surub mic ce le tine in loc. Ai grija la acela de pe stinga (parca) pt ca in interior are un arculet si o bila ce mentine selectorul in pozitie.
 12. Ce luneta ai acolo? ... ca e prea futurista!!!
 13. Rezolvat se poate inchide! Multumesc
 14. Hand guard MOE black eventual si cu RIS-uri cam asa ceva: http://www.ebay.com/itm/Magpul-MOE-MAG440-BLK-Black-Carbine-Length-Drop-in-Handguard-223-556-223-5-56-/121173972153 Multumesc!