uziel

Members
 • Content Count

  1,823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About uziel

 • Birthday 06/26/1980
 1. uziel

  WTF of the day!

  asta in ce echipa e
 2. ca sa va ajut sa incheiati topicul asta, locked. presupunand ca ar ajuta pe careva, macar marginal, scapa de junk.
 3. imi aduc si eu obolul cu urmatorii numiti Lorin Ioan Fortuna Tabara Ionel Marian zis 5 țîțe lipsă http://www.youtube.com/watch?v=GRf1K_HyYjc si seful lor absolut, Valentin Tarca bonus, madam Ildiko la domnu' Dan
 4. are timp sa vada de toate. a avut timp sa citeasca de toate. recunoaste ca i-a fost greu sa identifice vreun fir logic in cele postate de dv., dar a perseverat. mai recunoaste ca ar fi fost el implicat in povestea asta, se lasa cu ban&lock de acum multa vreme. n-are minte saracu', si il enerveaza si businessul pe care il adminstreaza de la 17 ani. adica aproape de alti 17. pe langa renuntarea la penibilitati de-astea, ar fi frumos daca te-ai mai relaxa putin si-n alte alea. e bine pentru artere, ventricule, de-astea.
 5. uziel

  WTF of the day!

  ce mai iti place pizda goala! nici mie.
 6. uziel

  WTF of the day!

  mai ia baieti si deo labuta http://www.befuck.com/videos/55330/awesome-and-hardcore-outdoor-scene-with-a-passionate-babe-agata-and-her-friends/?pqr=9:c7aa83339d254e84d995d077fc005457:0:55330:1#.UknjlWShLv4
 7. uziel

  Reflectii rutiere

  ce sa-ti fac, daca o arzi cu vestul decadent. ia baga o lada, un GAZ, o volga sau cine stie ce marussia, sa vezi atunci.
 8. uziel

  WTF of the day!

  ti-a sarit sămînța in ochi? si mie mi s-a sculat rau la poza aia...
 9. imi trebuie o bara de fata + grila pentru A3 din 2005. in afara de "cauta si tu pe net", se ocupa cineva cu de-astea?
 10. uziel

  WTF of the day!

  http://www.youtube.com/watch?v=UE_PMOZ9bBo
 11. revin si arat. chiloti tanga, ata-n cur. buze p-afara. tiriste. ultimul lucru de care am nevoie pe scaune e neisseria gonorrhoea in suspensie de scurgere locala.
 12. aseara pe la 11 plecam din ploiesti, opresc la benzinarie la metro, in DN1. trag masina cam in dreptul caselor. masina - saab convertible, in pozitie topless. intru, la casa de marcat 4 curve. penale, centuriste, tiriste, chiloti cu ata. "hai fa odata, ca imi pleaca clientu'" "lasa-ma fa cu clientu tau, ia uite ce masina dezbracata afara, e mai dezbracata ca noi" iese stolul de producatoare, imi iau una-alta, ies si eu. trei dintre ele rezemate de masina. "oooo, ce baiat frumos la masina asta, nu ne plimbi si pe noi o tura?". una mai infipta - "daca ne dai un milion, ne plimbi pe toate trei pe unde vrei". "eu sa va dau? poate voi sa-mi dati un milion sa va plimb!" cotrobai prin portbagaj, cand inchid, fetele tot acolo, susotind. purtatoarea de cuvant se uita la mine, si da fraza anului. "iti dam cinsute de mii" ----- in concluzie, sa nu mai aud povesti de agatat o singura curva de regie cu masina. daca nu-s 3 curve, si-ti dau si bani, your argument is invalid.