rusteeze

Members
 • Content Count

  2,242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Cyma G19 -- e cumva pliciul electric de la Cyma? Daca da, e al meu!
 2. rusteeze

  Carti bune

  "My years with General Motors" de Alfred P. Sloan are cineva? Chiar si de cumparat.
 3. Da ma, cersesc patchuri pe net. Am ajuns rasul Transnistriei, plm, beau vodka gasita pe jos. Apropo, ai o copeica?
 4. Salut! Doua patchuri ca cel de jos, diagonala 5 centimetri cat ar duce? http://nebula.wsimg.com/obj/NDhEQzhEREVGNEJCMERFQTc1QTk6Y2VkOGFjNGQ5NmQxNmUxMWIwNjIxYTE5OWI4NDhiYmM6Ojo6OjA=
 5. Se mai da? As vrea si eu: http://gunfire.pl/product-pol-1152204587-Tlumik-plomienia-FH011.html 63 ron
 6. Ce treaba are prietenia cu airsoftul? Ce treaba are airsoftul cu berea? O dam pe latinisme, sa fim prieteni cu toti. Am super amici cu care ies la airsoft. Am super amici care nu se stiu cu airsoftistii. Sau se stiu si se saluta. Sau beau de rup impreuna dar nu vin la meciuri. Combinatiile sunt infinite, dar din punctul meu de vedere poti fi frati-miu, daca ma faci de ras in fata comunitatii nu mai ai ce calca (cu mine) la airsoft. Revenind, facem si noi ceva?
 7. Banezi 1, 2, 3 dar inteleg restul de 10-20 care mai vin la joc. Parca interesul era calitatea nu cantitatea. Eu a trebuit sa spun nu unui prieten (gen Ban - nu a mai venit cu noi) pentru ca avea o atitudine necorespunzatoare pentru airsoft. Daca e om intelege, daca nu, asta e, ales bules.
 8. Ba, am ajuns pixde. Mie mi se pare ca asta depinde strict de noi, sa dai afara/accepti pe cineva la airsoft. Restul e miaumiau, pe roman(sau orice alta natie) nu il educi cu vorba buna. Din ce stiu noi am sanctionat numai chestiile extreme, restul e pe principiul "merge si-asa".
 9. rusteeze

  Reflectii rutiere

  Revenind... Stie cineva un service bun de cutii automate? Eventual daca ar fi cineva din comunitate ar fi si mai bine.
 10. Ok, popcorn si TVR1, am inteles scopul si directia. Dar gata, asteptam sa cada latul? Pana mea, avem 1000 de capetenii care s-au luptat unii cu ceilalti pentru 2-3 virgule de regulament si acum nu putem avea o parere coerenta? Sau macar o idee despre ce urmeaza?
 11. Bai, dar aveam in comunitate o gramada de oameni care la nivel declarativ cunosteau pe x, y, z. Nu, nimic, acum cand ar fi nevoie?
 12. Cine-i mare faraon...Cine-i mare bastan? In alta ordine de idei, o sa imi comand asa ceva cat de curand. Aviz cui vrea asa ceva.