Kansas

Members
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Kansas

 • Birthday 07/23/1984

Converted

 • Localitate
  Galati
 1. Kansas

  Vand veste tactice

  Vesta a ajuns la doktor, se poate inchide.
 2. Kansas

  Vand USP Tanio Koba

  se poate inchide. vandut.
 3. Kansas

  Vand USP Tanio Koba

  Sus cu el pret discutabil.
 4. Vand USP Tanio Koba. Garnitura de BlowBack si arcul de recul au fost schimbate. Jucaria se prezinta foarte bine, curatata dupa fiecare joc, trage impecabil. Jucaria se da cu doua incarcatoare, holster de picior si un tub de gaz 1/3. Pret: 600RON
 5. Kansas

  Vand veste tactice

  Una s-a dat mai e una, pretul scade la 90RON.
 6. Kansas

  Vand multe accesorii

  Sus cu ele preturi foarte discutabile, veniti cu oferte.
 7. Kansas

  Vand veste tactice

  1 este vanduta a mai ramas 1 la pretul de 100RON.
 8. Am avut eu un body dboy cumparat de la tom si pus pe un front de JG ( cu aseasi problema care o ai tu, nu sta teava in suruburile alea trei, chinuiala cala balamuc sa o centrez cu tot cu cheie speciala) si spate tot de Dboy crane stock. NU am reusit sa o fac sa stea calumea sa nu se rupa ceva, ma jucam cu frica ca poate cade ceva. Sincer va spun daca nu-mi cumparam CA-ul la un pret decent, nu-mi cumparam din magazin in ruptul capului un CA nou. Daca poti sa-ti cumperi un front de CA, sau alta marca mai buna cumparati ca nu o sa reusesti deloc sa-l faci sa stea. La bodyul de Dboy a trebui sa pilesc pe interior in magwell ca nu-mi intrau magurile cum trebuie, in rest bodyul sta totusi ok. P.S. Daca vrei sa mai vorbim despre jucarie sau ai alte intrebari cautama pe mess. Bafta.
 9. Sincer si eu am facut prima data la fel ca tine si sa mor eu daca statea ceva cum trebuie si pana la urma am renuntat si mi-am cumparat un CA. Sincer iti spun chinezariile stau prost la capitolul body, nimic da chiar nimic nu sta cum trebuie si decat sa stau sa pilesc sa ma chinui mai bine cumpar un CA care dupa parerea mea arata si este foarte bine inchegata, ma refer la calitate pret.
 10. Eu am avut rhyno g&p si pot sa zic ca merita banuti.
 11. Din cate stiu sw computerul de la spaz a ajuns la Palk.