baias6230

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About baias6230

 • Birthday 04/19/1987

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. baias6230

  Custom Guns

  Multumesc Nu s-a suparat nimeni. Este o chestie de gust dupa cum ai spus si tu. Mie imi place, da, stiu ca unii l-ar considera de cocalar, stiu ca unora nu le place dar l-am facut pentru mine. E posibil sa iti schimbi parerea daca il vezi pe viu si il tii in mana dar nu vreau sa conving pe nimeni. Si da, este adevarat ca este foarte pretentios, raman amprente, urme si zgarieturi dar deja m-am obisnuit.
 2. baias6230

  Custom Guns

  Marui Colt Government MKIV Series 80 Nickel (PGC kit) Parts list: PGC Colt Government S80 kit (nichelat) Nova MSH, bushing, trigger, mag catch and slide release Cocosul, sight-ul spate, grip safety-ul, grip-urile si recoil plug-ul sunt de la un Marui 1911 COLT MKIV Series 70 nichelat Acesta este primul meu kit de la PGC (daca il mai tineti minte era negru ) care a fost nichelat acum ceva timp de catre cei de ecoplating. Sunt in proportie de 90% multumit de cum a iesit. Probabil ca nu se vede in poze dar in striatiile slide-ului si pe gravura cu modelul din dreapta nu a fost inlaturata vopseau corect (probabil ca s-au plictisit), ramanand niste mici urme de la vechiul finisaj. In rest, mi se pare senzational rezultatul final.
 3. baias6230

  Custom Guns

  Urmeaza sa fac si una de ansamblu. Mai este un 1911 pe care vreau sa il prezint in detaliu saptamana urmatoare inainte de poza de familie
 4. baias6230

  Custom Guns

  Ansamblu...Te referi la toata famila?
 5. baias6230

  Custom Guns

  Arta curata dar trebuie sa plece. Nu am niciun sentiment pentru acest model. Am nevoie de spatiu si de bani pentru alte proiecte.
 6. Se vinde Desert Eagle .50 AE de la Tokyo Marui cu kit Guarder cromat Pistolul are urmatoarele piese instalate: Guarder Aluminium Slide & Frame in chrome Guarder enhanced 150% recoil & hammer springs PDI 6.01 inner barrel Pistolul nu are urme de uzura, foarte putin folosit, nu scapa gaz, aprox 150 de bile trase, tinut la sertar. Pretul este de 1300 lei si se poate vedea in Bucuresti.
 7. baias6230

  Custom Guns

  Nu este nici o problema, wolf. Un pistol pe care l-am facut acum multi ani si pe care nu l-am postat niciodata. Un pistol de neam prost... Desert Eagle .50 AE de la Tokyo Marui Parts list: Guarder Aluminium Slide & Frame in chrome Guarder enhanced 150% recoil & hammer springs PDI 6.01 inner barrel Apropo, pistolul este de vanzare! Il gasiti la sectiunea de vanzari.
 8. baias6230

  Custom Guns

  erectie e putin spus. Trebuie sa recunosc ca este cel mai frumos kit pe care am pus mana. Cei de la Nova s-au intrecut pe ei cu finisajul acestui model.
 9. baias6230

  Custom Guns

  Dupa cum am spus mai sus nu intentionez sa il port la mine. L-am instalat doar pentru ca imi place cum arata si pentru a da un pic de greutate pistolului. Discutii in acest sens sunt multe, pro si contra. Unii spun ca nu e sigur, altii l-au folosit fara probleme și fara sa li se descarce in pantaloni. Nu vad de ce am duce discutia in directia aceasta avand in vedere ca vorbim despre o jucarie Ca orice model de 1911 sa se descarce accidental (daca la asta te referi cand spui ca nu este o metoda sigura de carry) in timpul purtarii acestuia (cocked & locked cum zic americanii) trebuie sa se produca 3 evenimente nefericite in acelasi timp, ceea ce este putin probabil: 1. siguranta de deget sa nu fie actionata; 2. siguranta de mana sa fie apasata; 3. tragaciul sa fie actionat in momentul in care siguranta este apasata. Daca aceste evenimente nu se produc in acelasi timp nu putem vorbi de o descarcare accidentala sau de faptul că nu ar fi o metoda sigura de carry (poate nu cea mai sigura).