Avantul

Members
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Avantul

 • Birthday 11/30/1978

Converted

 • Localitate
  Galati

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nu, la fostul fusu vezi ca e grup pe fb : https://www.facebook.com/groups/airsoftgalatibraila/
 2. Avantul

  e cheat sau nu?

  daca nu stiu e trisare daca toti participantii sunt de acord cu sistemul, este doar o crestere a tehnologiilor folosit. ajungem la drone cu camere, senzori de miscare, alarme sau ajungem la bogati vs saraci.
 3. Salutare As dori sa achizitionez un SL8 si am niste nelamuriri : Ce tip de gearbox are? V3 simplu sau varianta cu schimbare rapida a arcului? Se poate monta http://gunfire.pl/product-eng-1152201886-Pistol-grip-with-fire-selector-for-G36-type-replicas.html ? Cat de solit este corpul/ imbinarile ?
 4. Gicu Arama Duminica, 11.09, joc de airsoft. Organizator - eu Loc - Combinat, Braila (GMS: 45°11'33.3"N 27°54'44.7"E sau in GZ: 45.192576N, 27.912424E.) Locul adunarii - direct la locul de joaca Ora adunarii - 09.00 Ora inceperii - sa speram ca 09.30 Durata joc - 3 ore Regulament - http://csavalahia.ro/regulamente/milsim.html (amendament, se pot folosi incarcatoare hicap) Scenariu - vom vedea, functie de numarul celor prezenti.
 5. Avantul

  Politica vs Airsoft

  Este o utopie sa credem ca ii putem influenta pe cei 2. Credeti ca au stat ei sa cerceteze /analizeze ce si cum cu respectivul aliniat ? ca nu se leaga doar de airsoft ci de toata categoria respectiva. Baietii sunt pusi sa faca respectiva "modificare" in ce interes, asta e alta discutie. Iar in ce priveste comunitatea , hai sa fim seriosi ca niciodata nu s-a pus egal intre airsoftisti, permanent au fost unii mai cu mot, mai airsfotisti decat restul. Pana cand noi ca natie nu vom trece de limitarile proprii, slabe sanse sa ne prinda viitorul prin zona.
 6. http://i.imgur.com/lj0di7l.jpg Rebeli - grupa 2 - Avantul Z1. Deplasare la sat 5, asigurat perimetru, garda pana pe la 23.30 apoi => chemarea naturii evenimente notabile: - trupele care au venit cu steagul pentru activarea bazei ne-au "eliminat" un om - mai multe subgrupe ne-au tranzitat. - inamicul testeaza perimetrul, fara a angaja decisiv ( au venit pe la 2 noaptea, 5 pe aparare vs cati au fost . ala de a luat steagu era cu "scutul" activat...) - pana la "pauza" de natura, nici un inamic vazut, nici o bila trasa. Z2 Pe la 9 ajungem in Sat 3, asiguram perimetru evenimente notabile: - vine micul dejun : bine-mi pare , pauza de la lucru http://i.imgur.com/hME3lNE.jpg - in jur de orele 11 se incearca un atac pe directia Sa2->Sat3 , ne parfumeaza cu fumigene, atacul este respins cu pierderi minime, flancul meu nu a apucat sa traga nici o bila - se activeaza spitaul in satul 3, primim completare grupa 0 si grupa 5 - la 14.39 primi liber la miscare si pornim spre baza inamica, sat 2 gol, inaintam cu cantec. In G10 intalnim primi inamici, bine asezati, flancam si reusim sa-i eliminam. constat ca ak-ul fara sector nu pusca bb`s - ne separam si atacam baza inamica e 2 directii H11->G11 diversiune si G10-> G11 principal. Cu primi stropi de ploaie incepem sa imprastiem nediscriminatoriu bb`s spre baza inamica - vin ajutoare pentru rosii, o grupa ne cade in spate I11->H11 si elimina diersionisti. - end game Plec spre baza albastra sa-mi recuperez echipamentul , ploaia creste in intensitate.
 7. in sofer nu se trage (doar daca iese el afara si il mananca in bonus), masina se distruge doar cu C4 Asta cu tasul in sofer am inteles din prima. De unde facem rost de C4 ?
 8. Masinile pot fi dezactivate strict prin "impodibirea" cu C4 ? - daca se trage cu lansatorul de grenade? - sau, in caz de eliminarea tuturor pasagerilor ( si nu s-a atasat C4 la masina) ce se intampla cu masina ? ( se considera distrusa sau isi continua drumul ?)
 9. Adunarea la 8.15 La 8.45 incepe joaca
 10. aduna cu mafia de la noi cu ovulele, si vezi ca nu e doar "zvonuri" ...
 11. https://mx22.wordpress.com/2009/12/03/25000-ukrainian-children-organs-havested-in-israel/
 12. Duminica 24 Mai 2015 Hidrotehnica. Adunarea la airsofteala incepand cu ora 08.00