cfilul

Members
 • Content Count

  2,115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cfilul

 • Birthday 04/07/1969

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nepoate, nemuritor era doar Eminescu până pe 15 ianuarie când a murit și el.
 2. Grasule....eu sunt de vina pentru tot ce se intampla asa in general si pentru ca la jocurile organizate de tine sa iau baietii la bataie. esti tare eficient cu masurile tale- cai verzi, stelute colorate....brrrr ma plictisesti..
 3. te invat eu toate tacticile eu am antrenat la airsoft toate trupele speciale de la swat, cia, mia, bia, beretele rosii, albastre si verzi, mi6, delta force, seals si politia locala Sacele. pentru o bere te fac fast & furious 8 in numai 4 zile.
 4. cfilul

  Ebola pam-pam..

  Pentru d'astea nu e bun, intr-adevar. Dar pentru controlul natalitatii e foarte bun, atata timp cat se foloseste stiintific. da, e bun, cu tamaine si mult pamant peste...vreo 2 m
 5. adevarul este ca prea mult trafic strica si mai faceti si voi, ca asa bine stau cu soarele pe mine si nisipul sub.
 6. ne cerem scuze daca va deranjam cu postarile noastre. o sa discutam in privat daca noul regulament prevede.....ca de acum sa diacutam mai mult in privat.(inca nu l am citit) si nici pe dumneavoastra domnule Ronin nu va cunosc..inteleg ca vorbiti la plural si presupun ca reprezentati un grup numeros.
 7. ah...nu pot sa rad ca s ar interpreta ca ma doare ceva....undeva... am mai luat eu ban o data si am facut cel mai mare club din tara asta. de data asta ce se mai poate intampla?
 8. si daca fostul proprietar a murit si litigiul este intre urmasi......of of cu dreptul asta. litigiul dureaza ca sunt fapte penale; penalul tine in loc civilul de cand dureaza procesul lui Voiculescu...penal fiind....ca sa va faceti o idee. Din pacate pentru noi o sa dureze din ce in ce mai putin de acum incolo si.....
 9. Fuck ...eu m-am rugat de Tomcat si Uziel vre-o 2 saptamani sa-mi dea ban si cu porcaiala de-aia grava...ehe, ce vremuri ...libertate frate.
 10. Da ....scuze! nu te supara pe mine..eram intr-o fereastara si .... Domnilor independenti oferta lui Boldeanu este irezistibila..aproape ca as achiesa si eu la ea. Scap si de febra musculara de la ridicat atata mana....
 11. sa-mi faci o schema unde mai am voie sa intru pe asr.....ca mor daca ma lasi fara aerul meu, oxigenul meu, viata mea, drogu meu in afara de mici.
 12. totul se poate rezolva cu vot individual; fiecare se reprezinta pe el. ai banderola, votezi.
 13. hahahahaha...deci votam ca tine ca sa votam ca mine. Poate te mai gandesti si iti dai seama ca e bine cum spun eu. si in afara de vot individual de banderola sustin si ideea lui Light pentru presedinte de sedinta prin rotatie. Ps. Modalitatea de votare nu se poate schimba prin alt vot ...trebuie referendum.
 14. Grasule, ce legatura are numarul de membri ai hat cu reprezentativitatea. ...Si daca aveam 4 membrii tot corect era sa voteze toti cum vor sa joace. Faptul ca toti oamenii voteaza nu afecteaza deloc prestanta liderului dar implica pe oameni sa participe la fenomen.