Lin Kata The 7th 007

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Salut, Cumpar incarcator functional pentru CyberGun Taurus PT 24/7 CO2 NBB.
 2. Salut, Cumpar KSC Sig SP2340 , chiar si nefunctional.
 3. Salut! Mai ai mansonul acela de cauciuc pentru grip-ul de Glock? Si daca da, la ce pret ? Multumesc!
 4. Nu! Nu era un fals. Era factura primita pe mail. Eu am avut emotii pentru ca ma asteptam sa imi ceara originalul si asta ar fi durat o vesnicie. Stampila WGC-ului era foarte simplista. Scrie simplu WGC . Asta imi va fi invatatura de minte sa le cer sa imi puna in colet o factura. Stiu ca nu le convine (de data aceasta nu aveam nici un "document" in colet).
 5. Am rezolvat, cu mail-ul de la WGC. Vamesa a incercat sa ma mai tina in suspans cu un " Dar e cam ciudata stampila!", dupa care mi-a eliberat coletul. Multumesc pentru sustinere !
 6. am primit mail de la WGC. Eu zic ca e ok dar daca vamesii vor sa se joace cu mine de-a sorecele si pisica, vor spune ca puteam sa editez eu invoice-ul. P.S. Scuze, dar n-am mai pus de mult timp poze pe forum si nu mai stiu cum se face!
 7. Daca nu primesc nici o hartie de la WGC, am sa ma duc cu replica si sper sa-i lamuresc. Asa s-au lamurit si cu Maruzen-ul. Cand am pus bilele in incarcator si incarcatorul in replica , au zis "Da ! E airsoft !"
 8. Da! In ultima instanta, cred ca, asa am sa fac. Le cer sa-mi dea in scris motivul pentru care nu imi elibereaza coletul. Dar, daca nu ii sperii cu asta ?
 9. Da, Nikky ! Tu stii cel mai bine cate probleme am avut! Intentionam sa ma duc cu replica , sa se convinga ca e de airsoft. Daca ma duc doar cu slide-ul vechi nu rezolv nimic. Or sa spuna ca l-am scos de pe un pistol adevarat. Nici varianta cu site-ul nu merge pentru ca le-am aratat pagina de pe site cu comanda mea. In partea superioara a paginii se vedea meniul unde aparea "Airsoft guns". Au zis ca nu e elocvent. as fi dispus sa accept varianta lor si sa platesc taxe vamale pentru piesa de "real steel" dar nu cred ca e asa simplu. Intru in alte alea. Nu cred ca oricine, neposesor de permis pentru arma letala, poate primi prin posta pise pentru o arma pe care ei o considera letala. Astept, inca, sa imi raspunda blestematul de chinez.
 10. Am vrut sa-i spun " Nu vrei dumneata sa tragi un foc de arma cu slide-ul asta ?". Da! M-am gandit la varianta sa ma duc cu replica si sa le arat ca "e de acolo". Dar, e clar ca ei vor o dovada scrisa ca acea piesa este pentru airsoft. Si asta este o aberatie. In ziua de azi oricine poate fabrica o scrisoare in care Obama ii ureaza, personal, "sarbatori fericite!". In ideea asta, orice print le-as duce in acest moment, ei vor spune ca nu au cum sa-l asocieze cu piesa mea. Atata timp cat acea dovada scrisa nu a fost in pachetul cum piesa, sunt la mana lor. Daca vor ei, mi-am luat adio de la slide. I-am scris chinezului sa-mi trimita o factura, ceva. Deocamdata nu mi-a raspuns.
 11. Salut! Mi-am comandat pe WGC un slide din aluminiu pentru SIG. Astazi, cand m-am dus la posta, sa il ridic, ... surpriza. Nu e precizat nicaieri pe cutie ca este pentru airsoft. Le-am spus "e din aluminiu. Cele reale sunt din otel ca altfel nu rezista". Seful lor, un domn pe la 60 de ani (doar daca a fost scutit medical, ar fi putut sa rateze stagiul militar, deci sunt sanse foarte mari sa fi facut armata), imi spune "nu, domnule ! sunt si din alea reale din aluminiu" . Le-am aratat un printscreen pe care il facusem paginii de pe site, cu comanda mea. Sus in meniu scria "Airsoft guns", bla, bla, bla. Le-am aratat asta si le-am spus "vedeti? e magazin de airsoft" . "Da! Dar asta nu inseamna ca piesele astea sunt pentru airsoft!" . Mi-am dat seama ca nu am nici o sansa. Trebuia sa "miros" pericolul cu doua saptamani inainte cand am primit un Maruzen PPK "full plastic" si l-au invartit pe toate partile , au studiat incarcatorul pe care l-am scos din pistol ca sa se lamureasca ca acolo intra bilutele alea mici si albe si le-am aratat pe cutie si pe instructiuni cuvantul air sports si cu toate acestea au facut un consiliu ad-hoc ca sa decida daca este replica de airsoft sau nu. Atunci m-a salvat domnul vames care a zis "Da, ma ! E airsoft!" Acum tot el a decis "Pana nu demonstrati ca e "aerosoft", nu vi-l dam . Problema mea nu e doar ca nu stiu daca voi reusi sa-mi recuperez slide-ul ci si aceea ca indiferent ce imi voi comanda in viitor , voi fi nevoit sa trec prin loteria asta . Vor accepta sau nu ca e vorba de "aerosoft" ?