The Lunatic Graffer

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Auzi ai jucat Diablo in fisperare? Si la fel si WOW? Te intreb ca am un amic bun Reaper vu care nu am vb de ceva vreme si mi-am adus acum aminte.
 2. Ma crezi ca as veni la meci pana in Ploiesti. Mai ales ca am un amic care vrea si el sa joace... Ar fi super. PS: pe baietii din București nu-i cunosc tocmai daia am deschis topicul asta ca sa ma bag in seama cu ei! Speram sa revina totul la normal!
 3. Salutare lume, dupa o pauza mare de airsoft m-am hotarat sa incep din nou jocul, dar am avut ghinionul ca sa vina si COVIDul peste noi si na....s-a oprit tot si nu misca nimic. Tin sa precizez ca din gasca cu care jucam nu se mai tine nimeni de joc dau se tin de joc, dar sunt plecati din tara. Ideea este ca a avansat atat de mult airsoftul si sunt atatea gameuri si milsimuri incat dabia astept sa inceapa programul... Deci oameni buni imi spuneți si mie unde sunt jocuri si evident daca au inceput? Thnx!
 4. Pai eu zic sa mai asteptam pana saptamana viitoare, pe undeva pe langa data de 5 si dupa stabilim ce facem. Deci pe undeva la sfârșitul săptămânii viitoare. Eu stau in Drumul Taberei. Tu?
 5. Pai uite poate stabilim o intalnire daca e si vorbim mai multe in real life si intre timp poate mai apar oameni dornici
 6. Salutare! Ma nunesc Cristi (sau Graffiti dupa cum imi spun cunoscutii), sunt din București si dupa o pauza de cativa ani m-am intors la Airsoft. Ideea este ca ma bate gandul sa fac echipa de sniperi cu cineva, de preferat tot din București pt ca ar fi mult mai usor sa ne intalnim, antrenam si planifica tactici de scout and snipe, dar nu este exclus si din afara Bucureștiului, acuma totul depinde daca mai gasesc pe cineva open minded to this. Avand in vedere ca momentan nu se pot face jocuri, dsr nici la job nu ma duc, stau acasa si ma tot uit la echipament pe net si asa mi-a venit ideea pt ca am vazut o filmare de la MSW cum o echipa de scouts a influentat misiunea cu totul, iar modul in care funcționau oamenii era incredibil. Apna la urma ca sniper nu trebuie sa stai ascuns si sa faci killurinon stop. Scout Sniperul face killuri, trimite informatii echipei, gaseste erori in apararea inamicului, asigura securitatea echipei dintr-un FOP s.a.m.d...Daca este cineva atras de ideea asta aștept un msj de la voi. MS SI BFT!