Gabriel V

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cum si la armele reale dupa care au fost create cele doua replici exista o diferenta intre numarul de cartuse din incarcator, si aici se pastreaza diferenta, una "poate" mai mult. Cel mai probabil, pentru joc ma voi orienta spre P 09. Multumesc.
  2. Da, am vazut ca cei de la G&G au patentat un sistem de eficientizare al rezervorului de gaz, nu stiu insa daca poti trage un incarcator complet de bile cu gazul existent, in timp ce la P 09 am vazut ca un plin de gaz ar duce undeva spre 50 de bile de 0.2.
  3. Salutare, am o replica de la e&l ELS-74UN Mod A, versiunea 1 luata sh. de la un coleg care a folosit-o la cateva jocuri. Dupa o vizita la un service pentru verificare si schimbare mufe si arc (la recomandarea specialistului) replica trage destul de ciudat. Acum are arc de 115, lipo 7.4, totul pe ea este stoc (a venit cu cap de piston silenced) iar cu bile de 0.25 pe chrono a scos 65-70 mps. Am nevoie de cineva ( sau o adresa a unui service bun) care ma poate ajuta sa ii imbunatatesc distanta de tragere (acum cred ca duce 30-40 de metri) si precizia. Multumesc.