vanillavla

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Astept oferte!
 2. Salut! Mai multe informatii despre casca? Un link, te rog?
 3. Nu mai am AK deci de vanzare. Luat de pe Airsoft Cluj, va las si linkul. 70 lei https://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-accesorii/pat-maner-arma/pat-retractabil-m4-pentru-ak-cyma.html
 4. If it ain't broke, don't fix it. Inteles si mersi de feedback
 5. Salut, Ce ochelari, masca si/sau casca ati recomanda? Mai ales daca utilizatorul trebuie sa poarte ochelari ca sa vada ceva Mersi!
 6. Salut, Caut sa cumpar masca, casca si manusi. De preferat marimi cat mai mici. Multumesc!
 7. Pai banuiesc ca diametrul e destul de standardizat ca nu am PDW pana la urma. O sa tin cont sa fac la fel.
 8. Ai idee daca acumulatorii se potrivesc daca sunt bagati in buffer si nu in pat? Ca nu pot sa-mi dau seama cat de mari sunt.
 9. Multumesc foarte mult! ❤️ Ma poti ajuta si cu un link pentru acumulatori si incarcator? Nu mi-am luat un entry level si ar fi aiurea sa ma zgarcesc acum la bani.
 10. Arcturus sunt destul de noi pe piata. Obisnuiam sa am un CYMA CM028U (din aia entry level) si jucam death match-uri foarte casual. Vreau sa ma apuc ceva mai serios de airsoft si mi-am luat asta. Aveau summer sale pe Taiwan Gun. Citisem review-urile si lumea o vorbea de bine, e foarte solid construita. Deschisesem thread-ul ca sa intreb de practici generale
 11. Mersi Eram curios daca e recomandat sa schimbi niste chestii imediat ce iei replica, cum ar fi guma de hop up sau daca ar fi bine sa fie unsa inainte de prima utilizare.
 12. Meris mult, deja am avut o scurta discutie cu inexs
 13. Salut! As vrea si eu sa particip la niste jocuri alaturi de echipe cat mai apropiate de Otopeni. Cam cine este prin zona? Mersi!